Sanırım psikolojik desteğin içeriğine bakılır.neden alıyor diye velayet almada bi etkisi olması için.deli demediniz ama kast etdiğinizi düşündüm bu da bir fikirdi..
Printable View
Sanırım psikolojik desteğin içeriğine bakılır.neden alıyor diye velayet almada bi etkisi olması için.deli demediniz ama kast etdiğinizi düşündüm bu da bir fikirdi..
Otomotik ödeme talimatı gelmiyor artık .bu gelen ödeneler avukatımda zaten. dava süreken ben eşimin maillerine baktım ve bayanla olan yazışmaları formatladım ama özel hayatın gizliliğiymiş elimde kaldı.şahitlerim var bu ay davam vardı yalnız anlaşma teklif etdiler bunu düşünüyorum şimdi.2.5 yaşında oğlumuz var ona ispatlamak için tüm çabam aslında...
evet görüşmeleri kayıt etmek çoğaltmak anayasanın 22. maddesini ihlal e giriyor. ve anayasa 38. madde de kanuna aykırı elde edilen bulgular delil olarak kabul edilemez diyor. haklıyken suçlu olursunuz. benim eşimde yeğeni ile aramdaki konuşmaları mahkemeye delil diye vermiş. bende savcılığa suç duyurusunda bulundum. soruşturma yapılıyor. aslında tam metni getirmiş olsa değil suç duyurusu aksine çiçek gönderirdim ama bunlar ekleme ve değiştime yapmışlar. zaten hem delil diye vermişler hemde gerçeği yansıtmadığını kendileri ikrar etmişler. nasıl bir avukat savunuyor anlamadım doğrusu. büyük gaflet. :)
Yani çiçekte olmamış ne dersiniz?
Tam metin sizde yok mu?siz gösterseniz mahkemede
Arkadaşım sen sen ol yuvanı yıkmak yerıne yapıcı bırazda agırlıgını aıle ıcınde koyman gerekıyor.Kolay kazanılmıyor kızın ıcın sabretmeye calıs elbettekı bır ömür olmayabılır ama suan onun ıhıtıyacı var sıze onu ne olur yanlız bırakmayın ben 2 senedır goremıyorum kızımı bunun ne demek oldugunu cok ıyı bılırım..
Saygılarımla...
tam metin bende yok. çünkü kayıt etme gereği duymadım ancak o şahıs bundan sonraki mahkemede şahit lik yapacakmış bende onu sorularımla yakalıycam. birde şu varki mahkemeye sunduğu görüşme kayıtları cümle düşüklükleri ve alakasız konulara atlayışlarla dolu yaniiçerisinden çıkarılma yapıldığı açık bir şekilde belli. ayrıca formatı normal kayıtlardan cok farklı. yani değiştirilme yapıldığı açık ve bariz bir şekilde belli
gerçek formatıyla bu yazının içeriğini ispat edinki haklılığınız çıksın..