Re: Aday memurum, hakkımda tutanak tuttular
arkadaşlar 1 hafta oldu hala ses yok.işlem için kanuni süre ne kadar? ne kadar zamanda savunma istemeleri gerekiyor? bilen varmı acaba?
(değerli arkadaşlarımızdan biri elektiriği kapatmadığım için tutanak tutulmasını haklı bulmuş.Belirtmek isterimki sadece 1 kez açık unuttum.Ve onu yaptığımı hatırlamıyorum.Hiçbir zaman bir sözlü uyarı falanda almadım.Dahası tüm üniversitede akşamları bir çok yerde açık unutulan yerler var.)
Bilgisayara gelince odam kilitliymiş.elektirik açıkken bilgisayarın açık olduğunu nasıl anlamışlar? tezgah arkadaşlar.tezgah.
Sayın Kantaroncu,
Sicilde çalışan bir arkadaş vasıtası ile sicil notumu öğrendim.58 vermiş.(dilekçeme hala cevap gelmedi.bekliyorum).Yönetime itiraz edecem.Kaç gün sürem var acaba?30 gün olarak duydum.bu süre iş günümü yoksa normal günmü?Ve itirazımı kime yapmalıyım?Aday memur olmam nedeniyle memurluktan çıkarılırmyım?
Lütfen acilen cevap yazarmısnız?
saygılarımla
Değerli arkadaşlar,
sonunda sicil notumun yazılı cevabı geldi.79 vermişler.(daha önce 58 vermek istemişler.ama genel sekreter engellemiş.formu tekrar daire başkanına doldurtmuş.)Yalnız kafama takılan şu: Ben bilgi edinme başvurumda sicil kağıdımın bir nüshasını istemiştim.Onlarsa sadece not ortalamsını bildirmişler oda 79.Yani kanaat kısmı yada sicil amirlerin tek tek verdikleri notlar gözükmüyor? Kafam karıştı.
sayın Kantaroncu, özelliklede size sormak istedim.Mevzuyu daha önce konuşmuştuk.Aday memurum bu not ortalamasına göre adaylığımı onaylamak durumunda değillermi?ne dersiniz?
Diğer bir konuda şu.1. sicil amirim eğer düşük nor verdiyse(60'ın altında) 2.sicil amirim yüksek verdiyse aradaki farktan dolayı nasıl bir işlem yapılabilir?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
NOt:şu ana kadar herhangi bir uyarı gelmedi.(eksik ve kusurla alakalı)ve kanuni süre olan 1 ay geçti.