Nasıl bi cevap verebilirki? Bu konuda bi bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum.
Printable View
Sizin herhangi bir kusurunuz yoksa cocugunuzu teslim alırken ,
eşinize ve yakınlarına saldırmıyor şiddet uygulamıyorsanız, hakimden isteyeceksiniz cocugumu normal koşullarda almak istiyorum polis, icra ve psikolog olmadan direk annesinden teslim alıp teslim etmek istiyorum, benim normal insani ve babalık hakkım, bu hakkımı kullanamıyor olmam kişilik haklarıma saldırıdır diye biraz da abartarak yazarsanız hakim size kulak vererek normal koşullarda gorusmeniz için gerekli tedbiri alır, hala olmuyorsa engelleme devam ediyorsa cocugunuzu dahi alırsınız. hakimde gerekli tedbiri almassa reddi hakim talep edin. İnanın hakkınızı koruyacak birisini bulursunuz sadece guveninizi ve inancınızı kaybetmeyin...
ustelik kucuk cocuk annede kalır lafı sadece yerleşmiş bir laf , mucadeleniz haklı ise cocugunuz velayetini alırsınız neden bir ilk olmayayım diye dusunun .sadece.
Admin
Yazilarimi Niye Siliyorsun,
Buradaki Herhangi Bir Kisi Icin Kotu Bir Sey Mi Yaziyorum Ha ?
İlk olmakmı :) evet düşünüyorum ve sadece düşüncede kalıyor.O sizin dediğiniz olaylar amerikan mahmekelerinde oluyor.Davayı açtıktan 6 ay sonra (3.duruşmadan sonra) çocuğumu görmeme izin veren mahkeme (oda 2 saat) şimdi velayeti bana vericek diye düşünücem!!! Bizim mahkemelerimiz tek bişeye odaklanmış artık namuzsuzluk işlemeyen kadın mağdurdur.Erkek ise ağzınla kuş dahi tutsa haksızdır.Oysaki biz bu kurumdan özel bişi istemiyoruz.Sadece adil olsun yeter.Mağdur olan kadında olsa erkekte olsa hakkını savunabilmeli
Elif hanım nasıl bir ahlaki yapıya sahipsiniz?
para konusu olunca cocugunuzun bir babası olduğu aklınıza geliyorda,
ya babası ile gorusurse diye korkuyorsunuz?
eminim ki o babanın cocugu ile gorusmeme sebebi sizle muhatab olmamak içindir...
Allah erkekleri sizler gibi kadınlardan korusun
Alıntı ile Yanıtla Sametbaba
Yargısız ınfaz etmek ne kadar kolay.Sizin gibi düşünen erkekler yüzünden kadınlarımız bu halde zaten .
Öncelikle para için oğlumu kullanmış değilim.Ve bunu hiç düşünmedim,sadece oğluma ödenecek bu nafakanın onun birikimi olmasını ıstedım.Ve oğluna sahip cıkmasını bır babaya öğretme çabası.Ama malesef bu ınsanın içinde olacak.Bir erkeğin içinde baba sevgısı yoksa ve boşanma nedeni 2 yaşındaki ogluna şiddet uygulamasıysa ve bu şiddetten dolayı 1 sene o cocuk tedavı görmüşse ve 8 sene oglunu hiç görme zahmetıne katlanmadıysa ondan o zamanın parasıyla bıle komık olan bır rakamı ödemedıyse bunun kabahatını anneye yükleyemezsınız.Nafaka olayına gelınce de evet oğlumun hakkı olanını istıyorum ama bu zamana kadar oglumun babasını görmek ıstememesınden dolayı bunu hıc ıstemedım.Bunlardan dolayı benı yargılıyor ve mahkum edıyorsanız bu sızın vıcdanınıza kalmıs..Evet cok kolay ınsanları suclarız ama ısın ıc yuzunu kımse bılemez.Tavsıyem bukadar cabuk yargılayıp bır ınsanı asmayın.Insanogluyuz kımın ne zaman basına ne gelecek kımse bılemez....
ben bosandım hemde suc bayandaydı hakım benı haklı gordu.mahkeme masraflarını avukat masraflarını karsı taraf odeyecektı. bırak onlardan gec cocugumu 3 snedır göremıyorum ıcra memuru polıs vede pedogog la gtmeme ramen bos yere para dokuyorum.sız bılırmızınız 3 senedır cocugunu gormemek haber almamak ne yedıgını ne ıctıgını bılmemek pıskopat bır annenın elınde kalması ne demek insaf bu kanunlar hep bayandan yana bu kanun erkeklerı sılmış kadınların kanunu olmuş.bırde 3 senedır nafakasını oduyorum sektırmeden.cunkı bılıyorumkı 1 gun gecıktırsem devlet tepeme bınecek ıcra memurlarıyla.ama o cocugu gostermesse ıcra ıle bıle o na bırsey yok.