Fettullah hangi operasyonlarda kullanılıyor? Kimler kullanıyor?
Printable View
Sayın üyeler, üye olduğum site fetulahçıların mı. Fethullah nurculuk cemaatiyle genel olarak geriye dönüş hareketidir. Düşünmeyen itaat eden modernizm den yoksun bir harekettir. Tanzimattan beri batıya açılan ve mustafa kemalle ivme kazanan çağdaş dünyaya entegre olmanın önünde yine bir kısım çağdaş dünya devletleri tarafından desteklenen gerici, şeriatçı bir hareketin adıdır. Nihai amaçları şeriat olan fethullahçılar cumhuriyete karşı en büyük tehlike durumundadır. Ergenekon operasyonlarıyla birlikte geelecekte daha da güçlenecekleri şimdiden açıktır. Bu konuda farklı düşünebilirsiniz. Fakat düşüncelerinizin uslubun düzgün olması temenimdir.
Gazze olyları başlıyalı 21 gün oldu Fettullah Gülen neden hala kınamadı!?
Bilen varmı?
Sizin de Dünyadan haberiniz yok be Sn. Sezen...:o
Adamcağız 10.000 Dolaaar yaaniiii 15.000 TL. bağış yaptı canım...
"İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARI İNSAN OLARAK HERKESİ DERİNDEN YARALAMIŞTIR. ÖZELLİKLE YAŞADIĞIMIZ ÇAĞ İTİBARİYLE BEŞERİYETİN ULAŞTIĞI MEDENİYET SEVİYESİNİN MANTIKLI, MAKUL VE İNSANİ ÇÖZÜMLERİN BİRLİKTE BULUNACAĞINA İNANANLAR ÜZERİNDE ETKİSİ İSE DAHA SARSICI OLMUŞTUR. KENDİMİ ONLARDAN BİRİ SAYARAK, YAŞADIĞIM DERİN ACIYI İFADE ETME, İNSANİ ÇÖZÜMLER ARAMADA DAHA ISRARCI OLMA İHTİYACI HİSSEDİYORUM." dedi ve Dolarla ifade edilemeyecek kanlı yaşlar döktü gözlerinden...
Daha ne olsun?
15.000 TL'yi görünce benim aklıma yine alakasız bir konu geldi. :p
TRT 2'de yayına çıkmak için 15.000 USD alan Tuncay Güney, daha önce de yayına katıldığı çeşitli televizyon kanallarından daha fazlasını almış, hatta 50.000 USD talep ettiği bir televizyon kanalı bu talebini reddedince program iptal olmuş. (Bunu ben demiyorum, çeşitli haber kaynakları diyor.)
Ergenekon Soruşturması'nın kilit ismi, en önemli tanığı olarak bilinen Tuncay Güney ister misiniz yeni bir sektörün ortaya çıkmasına vesile olsun?.. İster misiniz bundan sonra ceza davalarındaki tüm tanıklar ya da tanık olmadığı halde tanıkmış gibi davrananlar aynı tutumu sergileyip kolay yoldan para kazanmanın yolunu tutsunlar?..
Bakın şimdi de aklıma başka bir şey geldi. Üstadlarımızın sık sık kullandığı, "Tanık Kahvehanesi" diye bir tabir vardır, anlamını bilenler bilir, ben de sonradan öğrenmiş ve çok gülmüştüm. İster misiniz bundan sonra bu tabir de değişip, "Tanığın Penceresi" "Tanık Kuşağı" vs gibi adlar alsın?..
Siz siz olun aklınıza mukayyet olun, yoksa sonunuz benimki gibi olur maazallah... :o
Neyse ben de korkmuştum, sermaye bölünecek diye. :o
Geldiği yere 5.000 Dolar fazlası ile dönmüş anlaşılan...
:deli: :deli: :deli: :deli:
Ergenekon sanıkları hakkındaki iddialara kuşkuyla bakan kişilerin bu tip dedikoduları taşıması büyük bir çelişki değil mi?
Eğer doğrunun peşindeysek bakın TRT açıklamasında ne diyor:
"TRT kaynakların son derece verimli ve etkin kullanır. Avrupa Yayın Birliği ile olan anlaşmalarının kendisine getirdiği avantaj ile TRT bu yayını sadece 6 bin 410 dolara mal etmiştir. Bu ücretin 3 bin 710 Doları Kanada'daki yerel uyduya, 2 bin 700 doları ise uluslar arası yayını sağlayan uyduya verildi. Avrupa Yayın Birliği (EBU) ile olan anlaşmalarımız çerçevesinde yapılan yayında yukarıda zikredilen ücretin haricinde yayına katılan Tuncay Güney'e kesinlikle bir ödeme yapılmamıştır. Kıtalararası bir yanını yurt için bir yayından daha ucuza mal eden TRT, yayıncılık rekabetinde geri kalan kuruluşlar tarafından çok abartılı yanlış rakamlarla eleştirilmektedir."
Açıklamanın tamamı burada:
http://www.sabah.com.tr/haber,C2C288...9574AF58B.html
Tuncay Güney ile ilgili düşüncemi bir kez daha açık ve net söyleyeyim:
1. Tuncay Güney pek çok yere girip çıkmış, pek çok kişiyle ilişki kurmuş bir isim.
2. Tuncay Güney çok şey biliyor.
3. Ama söyledikleriyle bilgi kirliliği yapıyor. Söyledikleri arasında doğru olmayan pek çok şey de var.
4. Ergenekon soruşturmasında sadece Tuncay Güney ifadesine dayanarak suçlanan biri yok.
İşin ilginç yanı TRT 2'ye Tuncay Güney'in çıkarılması üzerine TRT'ye saldırıya geçen Doğan Medyası Tuncay Güney'i ekranlara taşıyan ilk kuruluştu.
Tuncay Güney ilk kez 32. gün'e konuk oldu:
http://video.google.com/videosearch?...m=10&ct=title#
Tuncay Güney'in 2001'de Emniyetteki sorgulamasının video kayıtlarının televizyonlarda yayınlanmasından hemen sonra Kanal D veya Star onu bulup televizyona çıkarsaydı bu büyük bir televizyonculuk başarısı olacaktı.
Ancak Doğan grubu kendisi hakkındaki iddialar yüzünden bunu yapmak istemedi ve Doğan grubu hakkındaki iddialar yüzünden TRT'ye saldırıya geçti.
Evet, Tuncay Güney bir hedef saptırma yapıyor olabilir, doğrularla yanlışları bir arada anlatıyor olabilir.
Ancak Uğur Dündar-Yılmaz Özdil yönetimindeki Star haber ile M.Ali Birand yönetimindeki Kanal D haberin de son günlerdeki haberciliği tamamen taraflı ve bağlı bulunduğu grup hakkındaki iddiaları örtbas etmeye yönelik.
Alıntı:
TRT 2'de yayına çıkmak için 15.000 USD alan Tuncay Güney, daha önce de yayına katıldığı çeşitli televizyon kanallarından daha fazlasını almış, hatta 50.000 USD talep ettiği bir televizyon kanalı bu talebini reddedince program iptal olmuş. (Bunu ben demiyorum, çeşitli haber kaynakları diyor.)
Alıntı:
Ergenekon sanıkları hakkındaki iddialara kuşkuyla bakan kişilerin bu tip dedikoduları taşıması büyük bir çelişki değil mi?
Sayın sdt23, neden -di'li değil de, -miş'li geçmiş zaman kipi kullandığımı sanırım anladınız. ;)
Yılmaz Özdil bugün Hürriyet'te yayınlanan "TRT bi tek kimi haber yapmıyor?"
başlıklı yazısında TRT'nin Ergenekon kapsamında tutuklanan İbrahim Şahin hakkında yayın yapmadığını veya bu konudaki yayınları geçiştirdiğini, bunun nedeninin de TRT genel müdürünün adının da İbrahim Şahin olması olduğunu iddia ediyor:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...rid=249&gid=61
Yılmaz Özdil gibi zeki bir adama hiç böyle saçma bir iddiada bulunmak yakışır mı? Hadi Türkiye'nin önde gelen haber merkezlerinden biri olarak rakiplerinden biri olan TRT'nin haberlerini izlemiyor diyelim. İnternet çağında geçmiş haberlerin ne kadar kolaylıkla takip edilebileceğini de mi akıl etmiyor?
Ben sadece 10 Ocak tarihli iki haberi ve 11 Ocak tarihli bir haberi vereceğim:
http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDet...f-a6d330efdf5a
Yayına Giriş: 10.01.2009 11:19:06
Güncelleme: 10.01.2009 19:00:24
http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDet...3-f5897d6519c0
Yayına Giriş: 10.01.2009 11:31:45
Güncelleme: 11.01.2009 14:04:51
http://www.trt-world.com/Haber/Haber...5-36dbd7610fdf
Yayına Giriş: 11.01.2009 17:15:04
Güncelleme: 11.01.2009 17:15:04
Bunlardan ilk ikisinde 10 Ocak günü TRT-1'den yayınlanan haberlerin videosu da var. TRT'nin sayfasından onlarca Ergenekon tutuklusu İbrahim Şahin haberi bulunabilir.
Hal böyleyken Yılmaz Özdil'in bu yalanı nasıl açıklanabilir?
Bu şekilde yalan söyleyen bir kişinin hazırladığı haber bülteni nasıl doğru habercilik iddiasında bulunabilir?