Re: Türk Telekom ve Samanyolu tv ortaklığı
Alıntı:
Mehmet Doğan rumuzlu üyeden alıntı
Emrah Bey baktım kayıtlı değiliz..
Ayrca gayet normal bir iş miş gibi Türk Teekom ile ortak çalışıyoruz diyebiliyorlarsa bunun altında bir şeyler ararım..
Ayrıca bu sitenin yöneticisi olmanıza rağmen savcılığı bu tür işlemler için uğraştırmayın ne demek ?
Adalete başvurmayalım mı ? Adamlar istedikleri gibi bilgileri sağlasın mı ?
Sizi kınıyorm bu tutumunuzdan dolayı..
Kınamak istiyorsanız kınayın.
Yalnızca halkın bilinçlenmesini sağlamak saikiyle verilen bilgilerin yanı sıra, hukukçu kimliğimizle bazı yazıları yazıyoruz. Yönetici olmamla yazınıza cevap vermem arasında illiyet bağı yoktur, bu konu ilgisizdir.
Adalete başvurmak diyebilirsiniz, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmak, karakola şikayet etmek... Dilediğinizi yapmakta serbestsiniz.
Yargının iş yükü konusunda bir bilginiz olmadığını düşünüyorum.
Re: Türk Telekom ve Samanyolu tv ortaklığı
Yargının yükü ağır diye hakkımızı aramayalım mı ?
sizin yaptığınız polislerin madur vatandaşa dilekçe vermeyin bulunmaz zaten demesinden farkı yok..
Hukukçu kimliğinizle yazıyorsunuz ama kimliğinize yakışmayacak bir öneride bulunuyorsunuz..
Re: Türk Telekom ve Samanyolu TV ortaklığı
Alıntı:
Erkan85 rumuzlu üyeden alıntı
Ben durumu çözmüş gibiyim. Pazarlama yapan şirketler evlere tanıtıma gidip ücretsiz temizlik yapıyor ve ürün tanıtıyor. Tek bir şey istiyorlar. Evine gidilen kişinin tavsiye edeceği yeni irtibatlar. Onlara da telefon açıp evlerine tanıtım yapmaya gidiyorlar. Bence size yakın birisinin evine gidip tanıtım yaptılar ve sizin numara ve özel bilgilerinizi o yakınınızdan aldılar. Fakat o kişi aman o çok hassastır benim verdiğimi söyleyemeyin dediyse merak etmeyin numaranızı rehberden aldık türk telekomdan aldık deriz demişlerdir. Bi araştırın bakalım çevrenizden kimin evine gidilip ürün tanıtılmış.
dediğinizde doğruluk payı olabilir AMA !! Eşimin adı müstesna Hamiyet DOĞAN ( Soyadı dışında 2 isim sallama)
eşim hamiyet adını kulanıyor arayan kişi ilk ismi dahil söylüyor hatta kızlık soyadını da söylüyor..
Bu işin peşini bırakmayacağım türk telekomdan cevap gelmesini bekliyorum şu an..