Re: Arçelik Bayisinden Alinan Laptop Promosyonu Olan Yazici Verilmiyor
Alıntı:
hakanturkucu rumuzlu üyeden alıntı
hayır daha önce olduğu gibi cevap yok yine.mail ile cevap beklediğimi başvuru formunda belirtmiştim.sürekli pc karşısında çalıştığım için. bir gün izin alıp işlemleri başlatacağım.kaymakamlık ilgileniyor sanırım.faturamın aslını ve kampanya koşullarını gösteren ogün tarihli yazıcı çıktısını vereceğim.malı iade etme hakkımda varmı acaba koskoca arçeliğin müşteri hizmetleri böyle işte
Var, malı eksik teslim almışsınız,size tüm ürünleri 30 gün içerisinde vermesi yasal zorunluluk, noterden ithar çekip,yasal süreci başlatabilirsiniz.
Hakan Bey basettiğiniz firma bu konuda en duyarlı olan firmalardan biridir.
Henüz geçen hafta 2 programlı bulaşık makinasını keyfe keder bir şikayet için yenisi ile değiştirdi. Ben daha önce bahsettiğiniz marka notebook kullandım.
Servisi eve kadar gelen tek firma olduğu gibi, bir sorunu mutlaka çözen bir anlayışları var. Çözülen şikayetimin teyidi ve memnuniyeti için defalarca arandım.
Evet ama 5 defa telefon ile görüşmeme rağmen çözüm yok.
Ayrıca şikayetvar.com adlı sitede arçelik ile ilgili şikayetleri incelerseniz çözümlenmemiş şikayetler arasında benim şikayetim duruyor.
Şimdiye kadar şikayetin çözümü için gerekli işlemleri hızlandıracağız dediler sürekli maalesef öylece bekliyorum.
Yakın zamanda gerekli girişimi yapacağım.
Yazıyı okuyanlar pinti olduğumu düşünebilir ama para kolay kazanılmıyor.
Hakkı olanı herkes almak ister.
GÜNGÖREN kaymakamlık binası içinde tüketici haklarıyla ilgilenen birime gittim.ödeme belgelerimi ve ürünü aldığım günün arçeliğin resmi internet sitesinden kampanya hediyesini ve fiyatı gösteren dökümü ekledim.görevli kişiyi 15 dakika bekledikten sonra geldi ve bana bu dökümün hiçbir şey ifade etmediğini söyledi başvurumu alamayacağını söyledi.böyle bir hakkı varmı?sonra güngörendeki mağazadan mı aldın dedi bana mağazanın yerini falan sordu.bende güngören harici başka bir tüketici merkezine başvurabilme hakkım olup olmadığını sordum .nereye başvursan ayni şey dedi yani başından savdı.bayi ile görüştüm aynen:"Git nereye şikayet edersen et kardeşim"cevabını aldım.ve tam 6.defa arçelik müşteri hizmetlerini aramaya karar verdim.onlarda beklemenin(bekleme süresi 5 ay) ürünün yurtdışından sipariş verilmesinden kaynaklandığını ürünün bana ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.
Re: Arçelik Bayisinden Alınan Laptop Promosyonu Olan Yazıcı Verilmiyor
TSHH başvurunuzu almamak gibi bir hakka sahip değildir. Heyet başkanı ile görüşün. Gerekir ise görevi ihmal nedeni ile suç duyurusunda bulunun.
Başvurunuzu alınır gerekir ise ret kararı alınır bu başka şeydir ama siz başvuru yapamazsınız denemez.
Yapanın kimliğini adını alın derim.