Re: İnternet sitesi aracılığıyla dolandırıcılık
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemezseniz böyle dolandırılırsınız.(geleceği yoktu tabiiki)
Bırakın kaz ı , yolunmuş tüylerinide göndermezler size.
Nerde 3 kuruşluk bir ürün ü 1 kuruşa görseniz hemen ilgileniyorsunuz ve dolandırıcıda birkaç hikaye anlatıyor size hemen havale yapıyorsunuz sonrada burada ağlıyorsunuz..
Ençok dolandırıcılıgın oldugu siteler :Sahibinden.com----intoko.com
Bu 2 sitenin azılı dolandırıcları yıllardır kendini uyanık sanan safları dolandırıyorlar.
2 dolandırıcının resmı bende mevcut .Webcamda görüntülerinide kaydetmıstım fakat notebook a bir yumruk vurduğumdan hdd kırıldı ve hersey öldü...
Her ucuz ilanın altından aynı dolandırıcılar çıkıyor....Her ilanları çıktıgında bende ilan verip onların resımlerını yayınlıyordum....
Bu dolandırıcılar en güvenli 2. el ürün sitesi olan gittigidiyor.com da dahi uyanık safları dolandırıyorlar.
UYANIK-SAFLARA DUYURULUR.
Cevap: İnternet sitesi aracılığıyla dolandırıcılık
Ben de dolandırıldım numarası 053952883ys leventsanay sahibinden.com aracılığıyla...
Sabit telefonu bile olmayan veya kontörlü hatlar ile geçiştiren bir satıcıdan ne bekliyorsunuz? Hangi ciddi iş adamının kontörlü hattı var?
arkadaşlar ben bugun savcılığa gittim şikayette bulundum korkarak tabi hayatımda ilk defa gidiyorum savcılığa tırstım acıkcası napıyorum ben diye ama benım gibi düşünenlere ınat gittim ordan bilişim suclara gittim emnıyete bakalım nolcak burdan arkadaşlarımızı bilgilendircem elimden geldiğince hep beraber bekleyelim görelim
Savcılığa şikayet etmekle doğru olanı yaptınız. Ancak biz de sitemizde kişi haklarını korumak zorundayız. Bu itibarla telefon ve isim üzerinde değişiklik yapıyorum.
o kişinin hakkını nıye koruyosunuz adice şeyler yapan helali haramı bilmeyen adinin teki ben ona cok yalvardım yapma etme diye uğraşma benle diye ben adresini ve suratını görsem yeter bana savcıya aynısını söledim onu komalık etcem ben namusumla şerefimle kazandığım paranın 1lirasını yedirmem öyle şerefsizlere