gerekli olanları veb te yayınlayacağım en kısa zamanda . hemen taratmaya başlıyorum..
Printable View
gerekli olanları veb te yayınlayacağım en kısa zamanda . hemen taratmaya başlıyorum..
iki karar ve TSHH kararı ve varsa karşı tarafın savunması.
Kararları picasa ile yayınlayabildiniz mi?
Yada yeni bir gelişme varmı?
ben kararları e-mail adresinize gönderdim..şimdi bakabilirmisiniz...
Sayın Yiğit 35
Bana gelen hiçbir mail yada mesaj, bilgi yok.
Sanırım bir hata var.
live olana ve isbank olana gönderdim.
eyvah eyvah Sizden çok özür dilerim . ben size heralde biraz ayıp ettim yeni farkına varıyorum . sizin nickinizin altında yazan hukuk sever i ben Haluk Sever anlamışım. Sizede Haluk bey falan dedim vallaha çok mahçubum , Abi falan dedim . kusura bakmayın lütfen , İlk defa bizimle ilgilenen birisini karşımızda bulunca birden heyacanlandık...Umarım yanlış anlamamamışsınızdır..
Bir avukatın yardımından yararlansaydınız bu olaylar başınıza gelmeyecekti,hala çareyi burada arıyorsanız,size denemeye devam desek yeridir.Bir avukatın profosyonel yardimindan yararlanmanizda sayisiz yarar bulunmaktadir.
Ulaş bey haklısınız . Keşke öyle yapsaydım . ama bu işin peşini bırakmayacağım.
Sayın Yiğit 35
Benimle ilgili bölümü boşverin. Malum burası sanal. Sanal kişilerin varlığı bile bilinmez iken cinsiyeti hayli hayli karışık iştir.
Sizin kararınız gerçekten çok ilginç. Mağdur ve haklı iken mağdur olduğunuz açık ve sabit. Ancak bir konuda Ulaş beye katılıyorum. Bu soruyu en azından en başında bu sitede sorsa idiniz. Yada mahkemede delil olması amacı ile TSHHne ilk müracaatı yapsa idiniz daha lehinize olacaktı.
Gerçi şimdi bunları yazmanın bile anlamı yok.
Bana göre en doğru yol birbirine aykırı kesinleşmiş 2 mahkeme ilamı olduğuna göre, ilk mahkemeye iade i muhakeme yani Yargılamanın yenilenmesi davası açmanızdır. Zaten ikinci mahkeme yasal dayanağını yazarak mecburen hatta üzülerek hukuka uygun olan kararı vermiştir. (HUMK 3/1. madde) Hatta ilk kararın hatalı olduğunu dahi kesin karar ile hükme bağlamıştır. Bu takdirde HUMK 445. madde 10. fıkrasına dayanarak yargılamanın yenilenmesi hakkınız belgesi ile vardır.