Re: Krediyi arkadasım üzerine çekerek araba aldım
Sayın karakas2,
Hırsızın hiç mi kabahati yok diyorsunuz, doğru söylüyorsunuz.. Burada sizi yargılamıyoruz, herkes sizler gibi buraya yazılan konulardan bir şeyler öğreniyor.Bu forumu okuyan kişiler de bir araba alımı gerçekleştirmeden önce avukatına danışmayı öğrensin diye yukarıdaki bilgileri aktardık,yoksa başka bir niyetimiz yok..
Size geçmiş olsun, umarım çıkar yol bulabilirsiniz.
Re: Krediyi arkadasım üzerine çekerek araba aldım
sayın arkadaslar birde su konular hakkında bilgi almak istiyorum
ben icra takibini 13 kasım 2007 tarihinde alopost ile yaptım yani 14 kasım 2007 de borçluya tebliğ edilmiştir. sorularıma gelince
1. menfi tesbit davası açma süresi varmıdır çünkü karsı taraf borca itiraz etmiş ve takibi durdurmuştur. 20 ekim 2008 tarihinde menfi tesbit davası açmıştır. 1 yıllık dava açma süresi geçmemişmidir.
2. mahkeme yetsinin bulunmadığı gerekçesi ile 04 .12.2008 de açtığımız ititrazın kaldırılması davasını red etti. itirazın kaldırılması için tarafımca dava açılmış ve menfi tesbit davası bu dava sonuçlanmadan açılmıştır.
bu konulardada beni aydınlatırsanız tesekkür ederim saygılar.
Cevap: Re: Krediyi arkadasım üzerine çekerek araba aldım
Sayın hukuki.net yöneticileri ve üyeleri
Bugün itibariyle bu dava lehime bitti. yapılan ödemeler eft aracılığı ile yapıldığı için bilirkişinin alacaklı olduğumuza dair raporu ile mahkeme de bu doğrultuda karar verdi. üzüntümüzü burda paylaşdık , sevincimizide burda paylaşmak istedim. herkese saygılar.