Google'ın Türkiye ofisi yokmu :o
ben adresinide vereyim, en son, istanbul kanyon daki iş merkezine taşınmıştı:o
Printable View
Ama hangi mail adresiyle üye olduğumu öğrenmeleri için facebookla irtibat kurmaları gerekiyor çünkü kimse bilmiyo bide ben korkumdan bu olayların çıktığı zaman kapatmıştım artık akıllandım ama geç olmaz inş:deli:
Pardon, mağdur kim?Başkasının adına hesap açan mı ,yoksa adına hesap açılan kişi mi?Ben facebook kullanmayan biriyim ama birkaç gün önce biri benim adıma profil oluşturmuş.Ben bu kişinin tespit edilip ceza almasını istiyorum ama bunun tespit edilebilecğini bilmiyorum.Resmen sahtecilik olmuyo mu bu olay?Facebook sitesine şikayet yazdık ama profil kapatılmadı.Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
Profilinizi değiştirebilirsiniz.:)
Savcılığa şikayet edebilirsiniz elbette yasal sürecin sonunda kimliği tespit edilirse
gerekli işlem uygulanır.
Sizi tanıyan biri olma ihtimali varmı?
mrb,mutlaka beni tanıyan biridir,çünkü okulum mezuniyetim doğum günüm v.b bilgileri beni yakından tanıyanlar bilir.Tespit edilmesi ne kadar sürer acaba?
Allah bilir kardeşim.
mail adresi varsa ve hotmailden ise microsoft bilgi veriyor. Mail adresi görünmüyorsa facebook, "privacy reason" diyerek kullanıcısının ip numarasını vermeyi son derce kibar bir dille reddediyor altında da adminin ismi ve
"User Operations" yazıyor diye biliyorum ama umarım bana denk gelen admin böyledir :)
ben facebookla alakalı saçma sapan bir konudan dolayı trip yapan arkadaşıma ders olsun diye facebook unun şifresini ve yeni bir hotmail adresi alıp mail adresinide değiştirdim sadece ders olsun diye yaptım farklı bir amacım yoktu oda yeni bir facebook açmış ve oraya eski facebookumu savcılığa verdim yakında kim olduğu cıkıcak diye bir ileti yazmış savcılığı aradım gerçekten şikayetçi olunuyormu var mı böyle birşey diye bilgi veren beyfendi onun için şikayetçi olunamıyor boşuna uğraşmasın he eğer kredi kartı bilgileri kayıtlıysa ancak ozaman olabilir ama sadece arkadaşlık sitesiyse ve artı başka birşey için kullanılmıyorsa öyle bir şansı yok dedi bunu duyunca rahatladım ama şimdi sizin konuşmalarınızı görünce acıkcası biraz korktum gerçekten bulma ihtimali varmı o savcılık muhabbetini yaptıktan sonra sayfasını kapattım gerci ozamandan beride girmedim sayfasına girmeyede korkuyorum
yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum cevaplarınızı bekliyorum