bu olay beim başıma geldi bugün gelip kaçak eler-ktirik kullanmımı yapmışsınız diye ihbar name vermişler anneme şuan hırsızlıkla suçlanıyoruz henüz dilekçe vermedin ama nasıl itiraz ediceğimi bilmiyorum bana yardım edermisiniz ???
Printable View
bu olay beim başıma geldi bugün gelip kaçak eler-ktirik kullanmımı yapmışsınız diye ihbar name vermişler anneme şuan hırsızlıkla suçlanıyoruz henüz dilekçe vermedin ama nasıl itiraz ediceğimi bilmiyorum bana yardım edermisiniz ???
Değerli hukukçularımız,
Konu aynı olduğu için yeni bir topic açmaktansa buraya yazmayı uygun gördüm ,umarım sorunuma bir yanıt alabilirim.Oğlum üniversite öğrencisi ve 3 arkadaşı ile birlikte tuttukları bir apartman dairesinde kalmaktalar.Maalesef bir arkadaşlarının fazla uyanık olması sebebiyle elektirik saati üzerinde oynama yapıp kaçak elektirik kullanıyorlar .Tabi ki her suçlu insan gibi sonunda yakalanıyorlar ve kuruma belli bir para cezası ödüyorlar.Devamında ise savcılığa veriliyorlar.Şimdi benim öğrenmek istediğim,en başında inkar etmedikleri ve kendilerine uzatılan tutanağı imzaladıkları halde savcının karşısına çıktıklarında yapmaları gerekenin ne olduğu.Yaptıkları hatanın masumane bir hata olduğunu ve cahilliklerinin kurbanı olduklarını mı söylemeliler yoksa en yaygın olan şekli ile inkar yolunu mu tercih etmeliler. Bu konuda değerli görüşlerinize cidden çok ihtiyacım var.Binbir güçlük içinde emekli maaşıyla okutmaya çalıştığımız bu çocukların birazda ekonomik nedenlerden ötürü düştükleri bu durumdan daha fazla zarar görmeden çıkmaları mümkün mü acaba ?
Saygılarımla,