peki yoklama kaçağından 20 şubattan sonra bakaya durumuna düşüyorum ama okul mart gibi bitecek... bakaya durumuna düştükten sonrada tecil durumu söz konusu olabiliyomu..
Printable View
peki yoklama kaçağından 20 şubattan sonra bakaya durumuna düşüyorum ama okul mart gibi bitecek... bakaya durumuna düştükten sonrada tecil durumu söz konusu olabiliyomu..
henüz gelmedi mail, ben de bekliyorum ama uzun sürüyor sanırm olmadı pazartesi gene yollıcam bir mal ya da asal ı arar maili cevaplamıyor diye şikyet ederek egomu tatmin ederim (bir işe yaramaz şikayet ama:) )
ama 21 şubat olayını farklı kişilerde duydum dediğim gibi, bence o kesin..
peki diyelim ki 21 şubatta bakaya olacağız bu drumu sağlık raporu uzatamazmıyız yani bi sonraki dönemde bakaya olunabilirmi o zaman
Yaw arkadaşlar sizin bu 21 şubattan ben hiç bir halt anlamadım...
Benim 2007 Ocaktan beri AÖF de iki yıl üst üste kalmamdan kaynaklanan yoklama kaçağı durumum var... 2 yıl üst üste kalığım için bir üst sınıfa geçmeme rağmen tecil yapmıyorlar...
Şimdi ben bakaya mıyım Yoklama kaçağı mıyım :S
merhaba
2009 celp dönemleri açıklanmış
http://www.asal.msb.gov.tr/celp_donemi_2009.xls
sitesinden bakabilirsiniz.
benim anladığım ve 2008-2007 verilerinden gördüğüm her ikamet bir sene sonraya bir dönem atlıyor.
yani şöyle, 2008 senesinde bağlı bulunduğunuz şube ağustos ayında alıyorsa 2009 da bir sonraki dönem yani kasım'a atıyor. 2010 da ise bu mantıkla hareket edecek olursak şubat'a atacak. yani benim elimdeki verilerden anladığım bu