Yaşadıklarınızı anlatmaya çalışmışsınız,geçmiş olsun öncelikle.Alıntı:
böyle düşünmenize üzüldüm malesef.bende mağdur olan bir bayanım eşimin evlenmek için hamile halimle beni sokağa atması ve evi terketti demesi ne kadar zor biliyormusunuz.hakim onun davasını reddetti.boşanamayacağını anlayınca tutturdu eve dön çağrısı yaptı.bende sırf yuvam ve çocuğum için döndüm eşimin bana cevabı ne oldu biliyormusunuz ben seni eş yapmaya değil nasıl boşanma yolu için formalite icabı çağırdım dedi.ve yine kapı dışarı edildik arkadan yeniden boşanma davası açtı.boşanma davası içerisinde yeniden birleşme olduğu için eşim 3 yıl bekledi ve şiddetli geçimsizlikten açıldı davamız.Davamız bu aşamalardan geçti sırasıyla ilk davamız 2002 de açılan bir davaydı red oldu.terk davası açıldı ve 2004 de birleşme oldu ve yeniden ayrıldık.2008 de şiddetli geçimsizlik davası altında açılan bu son dava .suçlu biz miyiz acaba kadınlar olarak.her kadını yada erkeği bir kefeye koymayınız.bilen biri varsa benim bu davada halim ne olur çalışmıyorum evimde yok.kendime ve kızıma tedbir nafakası alıyorum.3 yıllık ayrılık süresi bitti ve yeni açılan davanın karar aşamasındayız.2002 den 2008 e kadar olan bir dava süreci.Acaba hakim boşarmı yada ben istemediğim müddetce uzarmı bu dava.eşim ssk emekli 600 ytl maaş ve ortaklaşa bir evi var (beraber yaşadığı kadınla imam nikahlı).imam nikahlısını dışarıda beraberlik yapıyor .lakin eve getirmiyor yakalanırım da boşanamam diye.beni evden gitmem için özellikle getirirdi eve sırf gideyim diye yinede sabrettim.10 000 maddi ve 10 000 manevi tazminat açtım.boşanırmıyız yoksa davam devam edermi.eşimin iddiasına göre evi terk eden benmişim.size soruyorum evden atıp da eşim evi terketti diyen bir adamı gelinde hak verin ona.
İmam nikahlısı var diyorsunuz eşiniz için sanırım yanlış mı anladım,umarım bunu mahkemeye sunmuşsunuzdur.