Re: GARANTİ'den Tüketici Kredisi Geri Ödemesinde Mağduriyet
Sayın Necropolis tavsiyenize uyarak Bankanın Bölge Müdürlüğü ile temasa geçtim ve durumu aynen anlattım dediğiniz gibi sinirlenmeden sakin bir şekilde banka yetkilisinin yanıtı hiç beklemediğim şekilde çok olumlu oldu şube ile temasa geçeceğini durumun benim anlattığım şekilde olduğunu şubenin de teyid etmesi durumunda paranın hesabıma yatırılacağını söyledi. İlgilenen herkese ve özellikle Sayın Necropolis'e çok teşekkür ederim.
Re: GARANTİ'den Tüketici Kredisi Geri Ödemesinde Mağduriyet
:kızgın: Sanırım garanti bankası bu aralar kendisini tehlikede hissetiğinden bilerek bu işlere kalkışıyor. Bizimde aynı banka ile ilgili bir sorunumuz oldu şehir dışında olduğumuzda zaten hiç elimize geçmeyen ekstredende bi haber olduğumuz için çalıştığımız bankanın ankara bahçelieveler şb.sinden umut hn. adında banka personelinden yatırmamız gerek kredinin miktarını sorduk oda bize 950.ytl yatırırsak yeterli olabileceği söyledi o gün itibariyle o parayı ve araç kredilerimizi yatırdık gelin görünki bize kendileri şimdi sizin olayınızdanda anladığım kadarıyla oyuna getirildik. Bir baktık tarafımıza ihtarname çekilmiş kalan araç kredimizin tamamını da içine katarak kredilerini geri çağırıyorlar tabi bizde genel müd. arayıp ,konunun bizi yanlış yönlendiren banka personelinden kaynaklandığını özelikle parayı yatırdığımız şb. den ısrarla arayıp eksik bir meblanın kalmaması gerektiğini söylediğimiz ileterek yine rica minnet kart borcunu 3 taksitte ödeyebileceğimizi aynı gün 1. taksidi yatırıp ilettik ama bundan sonra bizde bu bankadan kurtulursak bir daha çalışmayı düşünmüyoruz!!!!