Re: Galatasaraylılar da buraya!
Sevgili gs dostlar
Anlaşılan buraya pek bir rağbet göstermediler
Ama temennilerinize katılıyorum dersem yalan olur :p
2009 yılının gs başarılarıyla geçeçeği temenninize küçük bir örnek
Sizin gibi bir çok gs sevdalısı dostum 2009 yılının gs yılı olucağı hatta ulubatlı skıbbe başlıklı bir cok email ve telefon mesajı aldığımı ve bu mesajların en son derbi gecesi şiddetini arttırarak geldiği:kızgın:
Ama malum skordan sonra bu mesaj yazan Gs sevdalı doslarımın iyi niyetli olarak düşündüğümde şebeke hatasından kaynaklandığını tahmin ettiğim :o bir sorundan dolayı telefonlarına ulaşılamadığı :rolleyes:
ve bir hafta sonraki gazete manşetlerinde ULUBATLI skıbbeye son şans verildiğini okumak beni gerçekten yaralamıştır:p
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Eeeee bu kadar mı galatasaraylılar :o
GS'liler neredesinizi-? Bakın bizimle dalga geçiyorlar? :( :) :o
Fener maçında sadece 3 puan kaybettik. Telafisi mümkündür. Şampiyonluğun en büyük adayı her zaman olduğu Galatasaray'dır. :)
Alıntı:
Kdz.Ereğlili rumuzlu üyeden alıntı
Fener maçında sadece 3 puan kaybettik. Telafisi mümkündür. Şampiyonluğun en büyük adayı her zaman olduğu Galatasaray'dır. :)
Tabii ki efendim. Geçtiğimiz sezon 6 maç seyircisiz, 6 maç teknikdrektörsüz oynadık. Üstelik bazı takımlar gibi milyar dolarlık transferler de yapmadık. Zaman geldi futbolcularımızın parasını ödeyemedik, haberlere manşet olduk. Bazı taraftarlar bizleri -aç- olarak nitelendirdiler. Bu kadar anlattım da sonunda mı ne oldu Galatasaray ŞAMPİYON oldu.
Saygılarımla.:)
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Tabii ki efendim. Geçtiğimiz sezon 6 maç seyircisiz, 6 maç teknikdrektörsüz oynadık. Üstelik bazı takımlar gibi milyar dolarlık transferler de yapmadık. Zaman geldi futbolcularımızın parasını ödeyemedik, haberlere manşet olduk. Bazı taraftarlar bizleri -aç- olarak nitelendirdiler. Bu kadar anlattım da sonunda mı ne oldu Galatasaray ŞAMPİYON oldu.
Saygılarımla.:)
Aynen destekliyorum.Türkiye'nin en büyük hukuk sitesinde bir kaç tane mi gs'li var? :deli:
Galatasaray'ın Avrupa tarihi okulların ders kitaplarında okutulacak diyorduk ya, sonunda oda oldu.:)
Çağdaş Türk Ve Dünya Tarihi isimli ders kitabı dershanemiz aracılığı ile bu gün elimize ulaştı.(MEB onaylı.)
Kitapta ki konuklara göz atarken gözüme Galatasaray ile ilgili bir konu çarptı.:)
Konu;
Galatasaray UEFA Kupası'nı Müzesine Götürdü
1999-2000 Sezonunda UEFA Kupası'nda sırayla Bologna, B.Dortmund, Real Mallorca ve Leeds United'i eleyen Galatasaray, final de İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaştı. Kopenhag (Danimarka) Parken Stadı'ında oynanan, normal süresi ve uzatma bölümü golsüz sona eren maçın ardından penaltı atışlarına geçildi. Rakibine 4-1 üstünlük sağlayan Galatasaray, UEFA Kupasını kazanan taraf oldu. Penaltı atışlarında Ergun Penbe, Hakan Şükür, Ümit Davala ve Gida Popescu Galatasaray adına topu ağlara gönderen isimler oldular.
Bu büyük başarı, bir Türk futbol takımının ülke tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasını Türkiye'ye getirmesi anlamını taşıyordu. Galatasaray'ın bu büyük başarısı, Türk futbolunda yepyeni bir ufuk açmış, o güne kadar yerel hedeflerle yetinen Türk kulüplerinin önüne uluslararası perspektif açmıştır. Galatasaray'ın Avrupa'nın futbolda ileri gitmiş ülkeleri arasında kendi çabasıyla edindiği bu haklı yer, tüm dünyada da yankı bulmuştur. Galatasaray adı, bu büyük başarıyla dünyanın birçok ülkesinde ve özellikle 3. dünya ülkeleri arasında büyük bir sevgi ve sempatiyle bilinir olmuştur.
Saygılarımla.
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Galatasaray'ın Avrupa tarihi okulların ders kitaplarında okutulacak diyorduk ya, sonunda oda oldu.:)
Hadi hayırlısı. Allah sonumuzu hayır etsin.Demek global teğet geçme durumunun nedeni buymuş.Yanlış kaynak:o
Galatasaraylıyım. Burdayım. :)
Bu akşam dünyanın sayılı derbilerinden biri olarak gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanacak. Yüzyıllık rekabetin hemen her mücadelesinde yaşandığı gibi yine büyük bir heyecan dalgası tüm toplumu saracak.
Ancak maalesef giderek sportif ruhundan uzaklaşan Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti, kural tanımaz bir düşmanlığa, arsız bir nefrete dönüştü. Ezeli rakibinin Avrupa Kupası maçlarında yabancı takımı desteklemek artık olağan sayılıyor, kendi sahasında ağırladığı yüzyıllık rakibinin seyircisinin başına idrar dolu torba atmak 'sağlam bir taraftarlık gösterisi' kabul ediliyor.
Devamı: http://w9.gazetevatan.com/Cimbom_sar.../232793/5/Spor
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, ''İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti'' dedi.
Devamı: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=187731