Sn Basak Sahin, cagriniza gönülden katilmakla birlikte bir Veteriner Hekim olarak cezalarin yetersiz oldugunu düsünüyorum. Bu tür muamelelere hapis cezasinin en kisa sürede getirilmesini diliyorum...
Printable View
Sn Basak Sahin, cagriniza gönülden katilmakla birlikte bir Veteriner Hekim olarak cezalarin yetersiz oldugunu düsünüyorum. Bu tür muamelelere hapis cezasinin en kisa sürede getirilmesini diliyorum...
Ek olarak, kaza yüzünden sakatlanmis bir hayvanin en yakin klinige götürülmemesinin cezasi 300 TL idari para cezasidir sizin de verdiginiz kanun maddelerine göre. Bu bedeller ne sekilde belirleniyor, bilemiyorum. Ancak trafik kazasi yüzünden zarar görmüs bir hayvanin layikiyla tedavisinin 300 TL'den cok daha fazla tutacagini da belirtmek isterim. Bu da bana, bu cezalar belirlenirken uzmanlara danisma zahmetinde bulunulmadigini sezdiriyor.
Bir gün bu konuda da umarim Avrupa'nin seviyesine en azindan uzaktan göz kirpariz...
Yazınızı okudum, tekrar okudum...Merhamet;yüce duygu, insan olmanın ilk şartlarından biri.O köpeğin boynuna ipi dolayıp çekerlerken gördüğüm resme benzer şeyler insanım diye geçinen hatta ve hatta eğitim alıp kendilerini matah bişey sanan insan müsvettelerindede var.Keşke hayvanlar kadar minnet duygularına sahip olabilseler...