Re: Tedbir Nafakasi ödememek Itiraz Etmek
dardayım
tranva / tramwa = travma
yaw = sözlükte böyle bir kelime yok
icara = sanırım icra denmek istenmiş..
tenezür = tenezzül
hızlı yazdıgım için öyle olmuş dikkatli yazssaydım doğru yazardım bir dahakıne dikkat ederım...
bizde mürekkep yaladık az çok
Bakın benimde karşı olduğum yerler var. Hepimizin kızkardeşi,erkek kardeşi var ve hep onların lehine isteriz sonuçları. Eğer dediği gibi erkek eşyaları almış,bayana borç bırakıp zor duruma sokmuşsa tabiki ödemeye mahkum edilsin buna karşı çıkılmaz. Amakarşılıklı açılmış şiddetli geçimsizlik var,bayan çalışmıyor diye hemen nafaka.sanki hakim cebinden ödüyor bu parayı.Hadi diyelim davayı açan erkek ve mahkemeyi erkek kazandı ozaman ne olacak nafakayı kadın gerimi ödeyecek
Alıntı:
alemdarkurt rumuzlu üyeden alıntı
Bakın benimde karşı olduğum yerler var. Hepimizin kızkardeşi,erkek kardeşi var ve hep onların lehine isteriz sonuçları. Eğer dediği gibi erkek eşyaları almış,bayana borç bırakıp zor duruma sokmuşsa tabiki ödemeye mahkum edilsin buna karşı çıkılmaz. Amakarşılıklı açılmış şiddetli geçimsizlik var,bayan çalışmıyor diye hemen nafaka.sanki hakim cebinden ödüyor bu parayı.Hadi diyelim davayı açan erkek ve mahkemeyi erkek kazandı ozaman ne olacak nafakayı kadın gerimi ödeyecek
İnanın eşim eşyayı kayınvalidemin evine götürdü BORÇ ları bana bıraktı çünkü benim kredi kartımın limiti yüksekti ve ordan çekildi şimdi ise eşim kart senin adına ödemicem dedi bende tam 6.000 ytl borç ödedim, ama eşim olcak insan birde erkek olcak, mahkemede ki dilekçesinde eşyayı benim alıp götürdüğümü söyleyerek iftira atması beni dahada çok mağdur ediyor, bu kadar insan haysiyetsiz bu kadarmı onursuz olur bir erkek, tedbir nafakasını kazandım ama ödemiyor 1 yıl oldu ailemin yanında kalıyorum, eşim tedbir nafakasına karşı çıktı itiraz etti icra takibi yaptırcam düşünün kendi eşyama icra göndericem ailesinin evine ama icra gidilecek eşya kendi eşyam varmı böle bişey kendi eşyama haciz gönder , okadar hırslıyımki içimde kin ve nefret var allah sonumu hayır etsin
Alıntı:
İnanın eşim eşyayı kayınvalidemin evine götürdü BORÇ ları bana bıraktı çünkü benim kredi kartımın limiti yüksekti ve ordan çekildi şimdi ise eşim kart senin adına ödemicem dedi bende tam 6.000 ytl borç ödedim, ama eşim olcak insan birde erkek olcak, mahkemede ki dilekçesinde eşyayı benim alıp götürdüğümü söyleyerek birde iftira atması beni dahada çok mağdur ediyor ve yıkıma uğradım, bu kadar insan haysiyetsiz bu kadarmı onursuz olur bir erkek, tedbir nafakasını kazandım ama ödemiyor 1 yıl oldu ailemin yanında kalıyorum, eşim tedbir nafakasına karşı çıktı itiraz etti icra takibi yaptırcam düşünün kendi eşyama icra göndericem ailesinin evine ama icra gidilecek eşya kendi eşyam varmı böle bişey kendi eşyama haciz gönder , okadar hırslıyımki içimde kin ve nefret var allah sonumu hayır etsin.
Alıntı:
sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı
İnanın eşim eşyayı kayınvalidemin evine götürdü BORÇ ları bana bıraktı çünkü benim kredi kartımın limiti yüksekti ve ordan çekildi şimdi ise eşim kart senin adına ödemicem dedi bende tam 6.000 ytl borç ödedim, ama eşim olcak insan birde erkek olcak, mahkemede ki dilekçesinde eşyayı benim alıp götürdüğümü söyleyerek birde iftira atması beni dahada çok mağdur ediyor ve yıkıma uğradım, bu kadar insan haysiyetsiz bu kadarmı onursuz olur bir erkek, tedbir nafakasını kazandım ama ödemiyor 1 yıl oldu ailemin yanında kalıyorum, eşim tedbir nafakasına karşı çıktı itiraz etti icra takibi yaptırcam düşünün kendi eşyama icra göndericem ailesinin evine ama icra gidilecek eşya kendi eşyam varmı böle bişey kendi eşyama haciz gönder , okadar hırslıyımki içimde kin ve nefret var allah sonumu hayır etsin.
İnanın size hak veriyorum şu anda bir kadın tarafından sırf fazla para kopartılmak için boşanılmayan ve hayatına yön veremeyen bir erkek olarak.Ben evlenirken eşimle ortak evimiz yoktu .Çünkü doğuda mesleki mecburi hizmetimi yapıyordum ve bunu eşim ve aileside kabul edip düğün için ısrar etti.Düğünden sonra ailemin yanında kalmaya razı oldu ve bende evi tutmak için görev yerime gittim.Herşeyi halledip eşimi yanıma almak için izin alacakken eşim sebepsiz evi terketti ve 3 ay ortalarda görünmedi.rine bende terk davası ispatlayamadığım için de geçimsizlikten dava açtım ve 4 yıl oldu sürünüyorum.İlk mahkemeyi kendisi reddetti ve bende mahkemeden sonra gel dedim.O hiç haberim yokken kendisi bu defa mahkemeye verdi.Bunuda hakim reddetti.Şimdi davam temyizde ve eşim sürekli fikir değişmeleri zam yapmaları ile beraber para talep ediyor yoksa boşanmam diyor.4 yılım gitti gençliğimden.Keşke sizin kadar onurlu olaydıda feda edeydim paralırı.Buyrun buda başka bir kadın örneği.Hayatta böyle nankör,kanında sorun olan insanlar var maalesef
Alıntı:
İnanın size hak veriyorum şu anda bir kadın tarafından sırf fazla para kopartılmak için boşanılmayan ve hayatına yön veremeyen bir erkek olarak.Ben evlenirken eşimle ortak evimiz yoktu .Çünkü doğuda mesleki mecburi hizmetimi yapıyordum ve bunu eşim ve aileside kabul edip düğün için ısrar etti.Düğünden sonra ailemin yanında kalmaya razı oldu ve bende evi tutmak için görev yerime gittim.Herşeyi halledip eşimi yanıma almak için izin alacakken eşim sebepsiz evi terketti ve 3 ay ortalarda görünmedi.rine bende terk davası ispatlayamadığım için de geçimsizlikten dava açtım ve 4 yıl oldu sürünüyorum.İlk mahkemeyi kendisi reddetti ve bende mahkemeden sonra gel dedim.O hiç haberim yokken kendisi bu defa mahkemeye verdi.Bunuda hakim reddetti.Şimdi davam temyizde ve eşim sürekli fikir değişmeleri zam yapmaları ile beraber para talep ediyor yoksa boşanmam diyor.4 yılım gitti gençliğimden.Keşke sizin kadar onurlu olaydıda feda edeydim paralırı.Buyrun buda başka bir kadın örneği.Hayatta böyle nankör,kanında sorun olan insanlar var maalesef
demekki sizin gibi erkeklerde varmış bu dünyada.düşünün benim eşim hamile halimle atarken beni evlenebilmek için eşim evi terketti dedi.çocuğunu kendi elimle göstermeye gidiyorum masrafı ben çekerek tenezzül edip gelmiyor.arkadaşlarına davetliymiş yada vakti yokmuş beyefendi.çocuğun yada kadının ayağına gelmezmiş.doğum yaptığımda eşim emekli olduğu için masrafı devlet karşılamıyor.cebimden para çıkar isterler diye çocuğu görmeye gelmedi bana dediği annen ödesin.mahkemede de çocuğu bana göstermiyor deyip nafaka almayım diye çocuğumun velayetini alıyor.bana dediği şu ayağıma engel kızım ama sana nafakayı vermemek için istiyorum kızımı dedi.nafaka düşsün kızıma ben bakamam gelir kapına atarım.nafaka ödeme zorunluluğum da kalkar bu arada dedi.beyinleri kötülüğe mi çalışıyor bu tür insanların.artık yuva evlat anne baba sevgisi kalmamış.nerde eski nenelerimiz dedelerimiz.nerde o bağlılık saf zihniyetler nerde.bize kötülük yapılmazsa biz karşlık vermeyiz.bir hayvana bile canını acıttığında ilkinde fazla bağırmaz ama devamlı canını acıtırsan adam yerine koymazsan onu o da bağırır yada seni ısırmaya çalışır kendini korumak için.bir hayvan bunu yaparken suç değil bizler horlanırken aşağılanırken yada küfür yerken herşeyi sineye çekiyoruz.ama evlatlarımıza bir zarar gelirse de hayvandan daha beter olur tırnaklarımızı çıkarırız.bu namus konusunda da öyledir.sadece dul bayan olup kolay lokma olmak istemiyoruz.ben kendi adıma konuşuyorum.bir bayan olarak kendimizi koruyabiliriz ama erkek kadar güçlü değiliz.ama şimdiki zaman bize hem kadın hem de yeri geldiğinde erkek olmayı gerektiriyor.sizler bize sahip çıkmazsanız biz mecburen korunmak zorundayız.bizi bu hale düşüren zihniyet ve erkekler utansın.hepinizi katmıyoruz.içinizden iyi olanları ayırmak gerek
Alıntı:
NOT: Ben şuan çalışmıyorum çünkü bu evlilik beni genç yaş da çok etkiledi tranva yaşadım ve hala etkisindeyim, kendime güvenimi kaybettim , çalışacak durumda o psikoloji de değilim yoksa çok çalışkan bir insanımdır ama eşim olcak insan bana yaşattığı tranvalar benim çalışmama engel şuan inanın.
BU cevabımı okumadınız sanırım TEKRAR okumanızı tavsiye ederim, burda polemik yaratmayın, burda ben sorularıma cevap arıyorum siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar ile tartışmaya, polemik yaratmaya yada boş konuşmak için burada değilim konu ile ilgili bilgi sahibi iseniz cevap yazın yoksa YORUM dinleyecek halim yok. lütfen kişisel eleştiri yapmayın.
Saygılarımla
psikolojin bozulsada tramva yaşasanda mecbur çalışmak hayata biyerden tutunmak lazım .
çok tehlikeli bir işte çalışıyorum ölüm tehlikesi var eşim evi terketti napmalıyım herşeyi bırakıp işi gücü bırakıp evdemi oturmalıyım ?
oh ne ala eşimden ayrılıyorum moralim bozuk tramva yaşadım çalışmayım nafaka yiyim ne güzel değilmi şu dünyada kadın olmak varmış yaaa ...
Alıntı:
kibfeyzo rumuzlu üyeden alıntı
psikolojin bozulsada tramva yaşasanda mecbur çalışmak hayata biyerden tutunmak lazım .
çok tehlikeli bir işte çalışıyorum ölüm tehlikesi var eşim evi terketti napmalıyım herşeyi bırakıp işi gücü bırakıp evdemi oturmalıyım ?
oh ne ala eşimden ayrılıyorum moralim bozuk tramva yaşadım çalışmayım nafaka yiyim ne güzel değilmi şu dünyada kadın olmak varmış yaaa ...
Burda polemik yaratmayın, burda ben sorularıma cevap arıyorum siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar ile tartışmaya, polemik yaratmaya yada boş konuşmak için burada değilim konu ile ilgili bilgi sahibi iseniz cevap yazın yoksa YORUM dinleyecek halim yok. lütfen kişisel eleştiri yapmayın.
Saygılarımla
Alıntı:
Burda polemik yaratmayın, burda ben sorularıma cevap arıyorum siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar ile tartışmaya, polemik yaratmaya yada boş konuşmak için burada değilim konu ile ilgili bilgi sahibi iseniz cevap yazın yoksa YORUM dinleyecek halim yok. lütfen kişisel eleştiri yapmayın.
Saygılarımla
Sevgili Sevcenay
Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü evliliğimde ben de çok yıprandım. Kızıma olan sevgimle , ümitle bütün yaşadığım kötü olayların geçeceğine inanıyorum.Şimdi eşimle anlaşmalı boşanma kararı aldık. Anlaşamamadığımız 2 maddede anlaşma yollarını arıyoruz. Şimdi sabırlı olma, sakin düşünme zamanı. Allah bayan olsun erkek olsun bu olumsuzlukları bize yaşatanlar karşısında bize yardımcı olsun. Sana da geçmiş olsun.
Sevgili Sdt23 ten yardım isteyebilirsin Kendisinin bu siteye üye olan arkadaşlara yardım konusunda deneyimli, bilgili olduğunu ve yardımcı olmayı sevdiğini düşünüyorum.
Sevgilerimle
Alıntı:
ayısıgım08 rumuzlu üyeden alıntı
Sevgili Sevcenay
Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü evliliğimde ben de çok yıprandım. Kızıma olan sevgimle , ümitle bütün yaşadığım kötü olayların geçeceğine inanıyorum.Şimdi eşimle anlaşmalı boşanma kararı aldık. Anlaşamamadığımız 2 maddede anlaşma yollarını arıyoruz. Şimdi sabırlı olma, sakin düşünme zamanı. Allah bayan olsun erkek olsun bu olumsuzlukları bize yaşatanlar karşısında bize yardımcı olsun. Sana da geçmiş olsun.
Sevgili Sdt23 ten yardım isteyebilirsin Kendisinin bu siteye üye olan arkadaşlara yardım konusunda deneyimli, bilgili olduğunu ve yardımcı olmayı sevdiğini düşünüyorum.
Sevgilerimle
Çok teşekkür ederim ALLAH zorda olan herkese yardım etsin.