Re: 5 Yıllık Sevgilim Hakkımda Rahatsız Ediyor Diye Dava Açtı
Alıntı:
maweric84 rumuzlu üyeden alıntı
Aynen öyle sayın admin bu koşullarda sonuç ne olur ? Ben meşgul biriyim gidip gelmek zorunluluğum var mı? Nasıl bir savunma yaparız ? falan bunları öğrenmek istiyorum...Görüşlerinizi beğenirsem kendi cep numaramı vereceğim detaylı görüşürüz...Ama şunu öğrenmeliyim siz Avukatsınız öyle değil mi?
Size adab-ı muaşeret sınırları içinde kalmak konusunda kendimi zorlayarak verebileceğim ciddi cevap şu;
1- Bu sitede avukat aranmayacağı, sitemizden avukat tavsiye edilmeyeceği kayıt sözleşmesinde, kurallarda, uyarılarda, duyurularda yazılı. Hiçbirini okumaya tenezzül etmeyen veya okuduğunu anlamayan veyahut okumasına rağmen siteye bu iletiyi fütursuzca yazıp, bir de PAZARLIK yapan birine tahammülümüz yok. Üstelik site yöneticisi tarafından uyarıldığınız halde, kendi benliğiniz dışındaki herşeyi dışlayarak, pazarlık yapma gayretlerinize devam ettiniz.
2- Siz kimsiniz ki bir avukatın görüşlerini beğenip, ondan sonra lütfederseniz telefon numaranızı verecek... Burası sizin özel sorunlarınızın tartışılacağı bir site değil. Bu konuda da kurallar açık. Gidin bir avukata, o sizin tavrınızı, tarzınızı beğenirse davanızı kabul eder. Ancak avukatlar sizden çok daha fazla meşgul olan insanlar olduğundan randevu almayı ve önce danışma ücretini ödemeyi unutmayın.
3-Diğer forum üyelerini de daha fazla rahatsız etmemek için uzatmadan şunu söylüyorum: Avukatım ama şimdi Avukat değilim, site celladıyım... Görevim; Sizin gibi hukuka ve hukukçuya saygısı olmayanları, herkesi veya herşeyi satın alabileceğini düşünenleri münasip şekilde göndermek!
Sonuç olarak : Siteden Atıldınız!
Re: 5 Yıllık Sevgilim Hakkımda Rahatsız Ediyor Diye Dava Açtı
Alıntı:
maweric84 rumuzlu üyeden alıntı
peki 5 yıllık sevgilisini babasına 5 senedir beni rahatsız etti demesi etik mi ?
Her ne kadar bu konu kapandı gibi görünse de; ister erkek olun ister kadın...
Bir zamanlar birlikte paylaşılan özel anıları her ne olursa olsun,koz olarak kullanmayın,hele ki net ortamı gibi yüzbinlerce kişinin okuduğu bir ortamda gerçek adınızı yazmasanız bile deşifre etmeyin.Neden mi? Gerçek adını yazmadığı halde bildiğim bir olaydan dolayı ben bir üyenin mesajından kim olduğunu anladım..Lütfen etik kuralllarına dikkat edelim ...