Neyse, ozaman kalsın arkadaşlar bilgilensin herhalde bi sorun oluşturmaz
Printable View
Neyse, ozaman kalsın arkadaşlar bilgilensin herhalde bi sorun oluşturmaz
Eskiden hatırlıyorum bazı yolsuzluk haberleri vs çıkardı hepimiz bu olayları izler, ilgilenir ve hayretler içinde kalırdık. Hayali ihracat yapanlar mı görmedik, bankadan çekçek arabalarla paraları kaçıranları mı görmedik, yolsuzluk yapan politikacılara mı tanık olmadık? Ne yazık ki kanunlarımız mı yetersiz uygulamalar ve yorumlamalar mı hatalı, sonuçta ben ciddi şekilde ceza alan veya yasadışı şekilde elde ettiği kazancı elinden alınan birini hatırlamakta nedense zorluk çekiyorum. Para cezasını vs bir kenara bırakın devlet kendisinden çalınan parayı bile bunlardan tahsil edemedi. Malesef son 20 yıl içindeki gelişmelerden sonra sizin yazdığınız tipte olaylara tanık olmak bunları okumak beni kesinlikle hayrete düşürmüyor artık.
Yazınızı ben de baştan sona kadar okudum, basketbolla ilgilenen ve bu sporu bizzat amatörce yapan biri olarak anlattılarınıza üzülmemek elde değil. S. Bey büyük şevk ve istekle hatta özveriyle bu işlere dört bir elden sarılmış üstelik sadece kendisi de değil ailesini akrabalarını da katmış bu işe (şaka tabi), sadece telaffuz ettiğiniz rakamlar bana bir parça küçük göründü 10.000 YTL bence tek bir kişinin dişinin kovuğunu bile doldurmaz. Bu durum Avrupa topluluğu üyesi ülkelerin şartlarını yerine getirme amaçlı bir girişim ise mutlaka daha büyük miktarlar söz konusudur, bunun dışında engelli çalıştıran firmaların çalıştırmayanlara göre bazı muafiyetleri vs leri oluyor sanırsam.
Şikayet edebilirsiniz, şikayetiniz yazılı olmasındafayda var, bu yazılı dilekçeyi elden verecekseniz dosya numarası almayı veya iadeli taahhütlü göndermeniz işlem görmesi açısından faydalı olacaktır. Ama kesinlikle göz ardı etmemeniz gereken konu, şikayet ederken birinin ceza alması için yasal kanıtlar gerektiğidir, sizde ise bu yasal kanıtlar mevcut değil anladığım kadarıyla, size verilemeyen ödemeleri almış gibi imza atmışsınız, dikkat edilmesi gereken nokta ise elinizde kanıt olmadan yönelteceğiniz suç isnatlarından zararlı çıkan siz olabilirsiniz çünkü bu kişiler size manevi tazminat davaları vs açabilirler.
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu S. Bey gibi tipler kendi içindeki bir hiyerarşisi olan sistemlerin adamları ve bu tip sistemlerde daha üst bölümde yine aynı yapının adamları var yani böyle yapıların başında dürüst birinin bulunma ihtimali yok. Bu tip sistemlerin hakkından ancak basın gelebiliryor tabi onlarla da bağlantıları olmaması şartıyla.
Evet haklısınız ancak basın bu işin aslının çıkartabilir ama bu arkdaş basına da el attı şimdilerde bir tv programında spor programı yapıyor. Vali nereye gitse peşinde gidip valiliğe anlatsan Vali bize inanmaz . F ederasyondan tanımadığı yok, federayon yetkilililerine o kadar yazdım bu arkadaşın ayarladığı tatiller falan tatlı geliyor galiba yardımcı olan yok.
oyuncular bu anlattıklarımıza herzamn evet doğru derken gelin şikayet edelim dediğimizde boşver allahından bulsun demekle yetiniyor .
Bizde böle tek başımıza birşey yapamıyoruz.
Federasyonun forumu var orada üstü kapalı yazdım siteyi kapattılar
beni de mahkemeye vermekle tehdit ettiler.
Hem suçlu hem güçlüler anlıyacağınız neyse ne diyeyim allah büyüktür demekten başka...
Allahtan alt yapı takımı kapandı da boşta kaldık yoksa lisansı da alamıyorduk bunlar yüzünden bıktım şu güzelim şehirden hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Engellileri kullanıp bir yerlere varanlara...