teşekkürler
Printable View
teşekkürler
tşk ederim yani büyük ihtimalle sorun yaratmayacağı kanısındasınız sanırım..bilginiz için sağolun
tşk ederim
bu arada ben biraz kuruntulu bir insan olduğum için çnce düşünüyorum.belki de abartıyorum ama insanın hayatı söz konusu olunca ister istemez şüpheye düşüyor..
kolay gelsin arkadaşlar öncelikle böyle bir site kurup bizi aydınlattığınız için size teşekür ederim.
benim sorum şu olucak.ben yeni üniversite kazandım.
*Ege Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programında uygulamaya yönelik bazı dersler ve stajlar özel ve resmi havacılık kuruluşlarının tesislerinde yapıldığından bu programı kazanan öğrencilere güvenlik soruşturması yaptırılacaktır. Güvenlik soruşturması olumsuz olan veya bu kuruluşların düzen ve disiplinine uymayan öğrenciler bu programaa devam edemeyeceklerdir.( 2010-ÖSYS Kılavuzu 41.Madde gereği)
böyle bir madde var.
benim hiçbir sabıka kaydım ve okulda aldığım cezam yok.Fakat bababım hakaret davasından dolayı aldığı adli ceza parası cezası war. bunun bana bu soruşturmada zararı olur mu??i
yani bu ceza benm üniversiteye kaydımı etkiler mi???
lütfen yardım edin !!!
Birincisi güvenlik soruşturmasında istediği kadar özellikli bir kurum olsun müfettiş dahi olsa farketmez bu tür bir cümle kullanmaya yetkisi yok.Daha önceden bir adayın kendisi ile ilgili yargılamasının olmuş olduğu demişsiniz ve suçsuz bulunduğuna rağmen işe alınmıyor yani bu kişi beraat,davanın düşürülmesi veyahutta takipsizlik kararı verilmiş mahkemelerce pardon bu müfettiş savcı mı?hakim mi?hukukun üstünde birisi mi?sanmıyorum!!ayrıca o kişi müfettişi dava etme hakkına sahip olur ayrıca kurumdan yüklü bir miktar tazminat alır ayrıca mesleğe de geri döner.ayrıca o müfettiş kimdir ki suçluluğu ispat edilmemiş ve mahkemece herhangi bir cezaya çarptırılmamış birisine böyle bir yaptırım yapma yetkisini kendinde buluyor hiçbir kurum geçmişe yönelik olarak dava sorgulayamaz.Ancak kesinleşmiş hüküm vardır veya adli para cezası almıştır veyahutta halen aranmaktadır...!Saygılarımla
ayrıca babanızın veyahutta bir yakınınızın işlediği suç sizi bağlamaz bundan dolayı bir kuruma yerleştirilemiyorsanız veyahut kurumdan uzaklaştırılmışsanız dava açma yetkisine sahipsiniz.