Re: Kira sözleşmesi iptali ve evden çıkarılma
Bu noter tebligatı lafını çok kullandığımın farkında olmakla birlikte, yaptığınız işlemin ıspatı için başka bir yol varmı bilemediğimden gene önerim, noter kanalıyla yönetime ihtarda bulunup,oturmakta olduğunuz dairenin elektrik-su aboneliklerinin üzerinize alınabilmesi için gerekli evraklardan olan ilgili belgenin verilmesini talep edebilirsiniz. :)
Ancak tekrar ediyorum,bu yaptıklarınız bahsettiğiniz sorunları aşmanıza yardımcı olsa da, her seferinde yeni bir sorun ortaya çıkma ,canınızın giderek sıkılma ihtimalini de göz önünde bulundurmanızı öneririm.
Benimki kadar ev sahibininde canı sıkılsın. Hattaki onun canı daha çok sıkılır eminim.
Vede kaıya cıktıgımda dairenin suyunu kestiklerini gördüm şuan ne yapabilirim?
Site yonetimne karsı suc duyurusundamı bulunmam gerekli_
Alıntı:
haydar44 rumuzlu üyeden alıntı
Vede kaıya cıktıgımda dairenin suyunu kestiklerini gördüm şuan ne yapabilirim?
Site yonetimne karsı suc duyurusundamı bulunmam gerekli_
Bence ev sahibinize karşı suç duyurusunda bulunun.Evi size verdiğinde elektrik ve suyu neden kesip vermemiş te aradan zaman geçince kesiyor ve siz site yönetimine müracaat etmenize rağmen engel oluyor..Herhalde makul bir cevabı vardır sanırım..Elektrik ve suyu üzerine almanız için ne gerekiyorsa yapacağınızıda belirtmeyi unutmayın sakın..:kızgın:
Alıntı:
haydar44 rumuzlu üyeden alıntı
Şuan elektirk üzerimizde değil fakat telefon var elimizde elektiriğide üzerimize almamız için muhtarlıktan belge almamız gerek. Muhtarlıktan belge almak için site yonetiminden belge almamız gerek fakat site aidatarını ev sahbi üzerine ödediğimize dair belge var. Ev sahibi yasal yola basvuracagımızı anlayıp site yonetiminden burada oturdugumuza dair yazı isteyince vermediler. Fakat bizi burada 3 aydır gören komşularımız var.
Muhtarın site yönetiminden belge istemesinin yasal bir dayanağı olmasa gerek.
Daha önceki muhtarlığınızdan nakil kağıdı alarak yeni muhtarlığınıza verirsiniz ve kaydınız yapılır.
Daha sonra da elektrik ve suyu üzerinize geçirirsiniz.
Su ve elektrik başkasının üzerineyse siz nereye şikayet ederseniz edin sonuç alamazsınız.