Re: İcradan Alınan Daire - Kiracı Problemi (Yargıtay Kararları)
değerli özkanica.önce gerçekten takdire şayan davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum.onlar henüz genç ve tecrübesiz ve saflar aksi takdirde sizin bu teklifinizi baştan kabul etmeleri daha akılcı bir davranış olurdu.bilemedikleri için biraz isyankar davranmış oldular.bunu olgunlukla karşılamanız sizin ne kadar olgun ve alicenap olduğunuzu gösterir.başarılar diler bu davranışınızın herkese örnek teşkil etmesini dilerim.
Re: İcradan Alınan Daire - Kiracı Problemi (Yargıtay Kararları)
Alıntı:
ozkanica rumuzlu üyeden alıntı
Vicdani yönden rahatsız olup kızları aradım. "Bu durumdan gerçekten rahatsızım, bir görüşelim" dedim.Kabul ettiler ve dün görüştük.Yaşıt olduğumuz için iletişim problemi yaşamıyoruz, gayet güzel bir görüşme oldu.Sonuç olarak bugün notere gidip tahliye taahhütnamesi karşılığı kiralarını vereceğim onlarda ev bakacaklar.Şimdi içim rahat, Mutlu Son:o
İyi niyetinizi takdir etmekle beraber, bu iyi niyeti sömürebilecek kişilerle karşılaşabileceğinizi de unutmayın.
Elinizde tahliye taahhütnamesi olsa da kötü niyetli kiracıyı çıkarmak kısa bir süreç değildir. Bu yüzden onlara para vermeden önce kendinizi garantiye alın.