Bravo, buna kanuna karşı hile denmez de ne denir?
Üyeliğinize son verilmesini istemiyorsanız bu davranışınıza son verin.
Printable View
Bravo, buna kanuna karşı hile denmez de ne denir?
Üyeliğinize son verilmesini istemiyorsanız bu davranışınıza son verin.
Tum forumdaki arkadaslardan özür dilerim yeni bir konunun nasıl acılacagını bilmediğimden (kardesim bana göstermişti ama unuttum) bu sekilde tekrar yaptım herkesten özür dilerim.Saygılarımla...
Konu hakkında kimse bir cevap vermeyecek mi ?
ben herkese tesekkur ediyorum böyle bir siteye üye olmaktaki amacım bilgilenmekti ancak yeni konu acmayı bilmiyordum uzman arkadaslara ulasmam gerektiği için 9 ileti yazmam gerekliliği varmıs bende o sekilde yaptım ancak sorum haricinde herkes art niyetsiz olarak yaptıgım bu olaya takıldı ve beni yargıladı gördüğüm bu muameleden dolayı cok üzüldüm üyeliğimi iptal ediyorum hiç kimse beni anlamak istemedi ben derdimi anlatamadım herkese tesekkur ediyorum selametle...
sayın admin üyeliğimi iptal etmem için ne gerekiyor veya siz iptal edebilirmisiniz saygılarımla...
Okumama konusunda neden bu kadar ısrarcısınız? Site kurallarını hiç mi okumadınız. Ben bir hukukçu olarak çok dikkatli okudum ve hak verdim ki, bu sitede üyelik iptali mümkün değil.
Amacınız kullan at ise afedersiniz ama başaramazsınız. Ama artık girmem diyorsanız, sizi zorla getirebileceklerini de sanmıyorum.