reprezant rumuzlu üyeden alıntı
mantık çerçevesinde sizler cevap verin....
..sürekli şiddetli geçimsizliğimizden dolayı boşanma kararı aldık. ve ben aileme durumu anlattım. babam benim ölümü çiğnersin de gidemezsin adliyeye. bu kız burdan gider ailesinin yanına ordan boşanma davası açar ve boşanırsınız dedi. büyüklerin sözüne uymamak gibi bir ihtimalimiz yok bizim. uyduk babamın sözüne. (babanızın sözü ile mi hareket edersizin hep.. babanız hangi hukuki bilgi ve tecrübe ile size yol gösterdi .. buyrun sonucu ortada) ve ailesini çağırıp gönderdim. ikimizin de ortak kararı " BOŞANMAK " tı.. ve giderken büyük oğlum ben gitmeyeceğim dedi , yine ailem olmaz çocuğu annesinden ayırmak olmaz dedi. ve benimde mantığımla evet olmaz diyerek annesi ile gönderdim. sözlerine inanıp güvenip gönderdim.
veeeeeee....... ben bu yaptığım olay yüzünden yani onu boşanmadan yollamam suç kabahat oldu. bunu ailesi de onaylıyor. """""keşke orda boşansaydınız""""""" diyorlar. görüyorsunuz değil mi ... ne kadar komik bir durum........ (nesi komik) biz neler düşünüyoruz onlar neler düşünüyor.... ve ben 11 aydır sürünüyorum. ne eşimin telefonunu biliyor , ne ailesinden birini aradığımda biri telefona çıkıyor. çocuklarımla görüşmek istiyorum bu gayet doğal değil mi ? ama bana işkence ettiriyorlar. sırf amaçları tazminat alabilmek. eşimin ve ailesinin maddi durumu iyi değil. amaçları sadece tazminat almak.....Boşan diyorum senden nefret ediyorum diyorum , yeter artık düş yakamdan diyorum halen boşanmıyor. (E siz boşanın o halde) başka ne şekilde bir ifade kullanabilirim bilmiyorum.
şimdi özet olarak ;
çocuğumu giderken göndermek suçmuydu ?
gitmeden önce boşanmamak suçmuydu ?
herşey kadından yana... tüm haklar ........adalet bu mu ?
11 aydır ne yaptığını ne ettiğini bilmediğim çocuklarım var. ve bu çocuklara nasıl bakıldığını bile bilmiyorum. en son aldığım bilgi büyük oğlumun yere düştüğü ve dudağına dikiş atıldığı. ön dişinin iki tanesinin de bu düşmenin etkisi ile kırılıp zarar gördüğü. (çocuk bu düşe kalka büyüyecek hep anne - yada babamı olacak yanında) bu mu yani annelik bumu yani ilgilenmek ? bu yüzden mi veriyor hukuk anneye çocukları ?
karımdan nefret ediyorum , bunu da sürekli söylüyorum heryerde . aileme arattırıyorum ailesini boşansın benden diye ama tık yok.. (siz boşanın) bu ne biçim bir gurur bu ne biçim bir onur (sizin yaptığınızın adı nedir) ? ? ? ? ? ?
kadınlık buysa haklılar.... hak onlardan yana olsun.....
"