İşten çıkarılma ve kıdem ve ihbar tazminatı!
merhabalar;
Özel bir şirkette mühendis olarak çalışmaktaydım.herhangi bir sözleşmem yoktu.20.10.2008 tarihinde haber verilmeksizin işten çıkarıldım.
Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı İstanbul bölge müdürlüğüne şikayette bulundum. 22.06.2009 tarihinde bana müdürlükten bir belge gelmiş.ve belge bugün elime ulaştı. belgede bakanlığın iş müfettişi tarafından yapılan inceleme sonucu düzenlenen raporda;
iş sözleşmesinin işverenlikçe haklı bir nedene dayanılmaksızın 4857 sayılı iş kanununun 19 ve 109. maddelerine uygun yapılmadığına ve 17. maddeye göre 4 haftalık ihbar tazminatı ve 1475 sayılı iş kanununun 14. maddesine göre kıdem tazminatının ödenmesi gerektiği tespit edilmiş.
Müdürlük kanalıyla yada iş mahkemesinde dava açmam gerektiği söyleniyor. işten çıkarıldıktan 8 ay sonra iş mahkemesine bu belge ile başvurabilir miyim. başvurursam sonuç olumlu olur mu?
konuyu yanlış yere açmışım özür diliyorum.
Cevap: İşten çıkarılma ve kıdem ve ihbar tazminatı!
İhbar tazminatı, izin ücretleri,fazla çalışma ücretleri için zaman aşımı 5 yıl, kıdem tazminatı için 10 yıldır.
Bu süreler içinde iş mahkemesinde dava açabilirsiniz.Elinizdeki rapor dava sürecinde işinize yarayacak kuvvetli bir belge olacaktır.
Cevap: İşten çıkarılma ve kıdem ve ihbar tazminatı!
cevabınız için teşekkür ederim.