Canım kardeşim,sadece 250 milyon ver gerisine karışma,eşiniz yatıcahına gitsin calışsın,sadece bu ülkede var kadınların coğunun nafaka alıp sırt üstü yatma işi.
Printable View
Doğru söylüyorsunuz ama herks siz ve ben gibi düşünmez yatar.nasıl olsa enayi biri var ödeyen para geliyor.neden çalışsın ki.bi daha evlenir. al sana 500ytl her ay
Ama ne zeka.Bir evlen-ayrıl kap 250 yi,bir daha evlen -boşan bir 250 daha cepte...Böyle mi oluyor sizce?
Sn.hepsorun,sizin ödediğiniz nafaka eşiniz için mi çocuğunuz için mi?
Çocuğunuz için ödediğiniz nafakanın çocuk için kullanılmadığını ıspatlayan delillerle birlikte dava açın,çocuğun velayetini alın.Böylece nafaka ödeme derdinden kurtulmuş olursunuz.
Yok ben çocuğuma bakamam, uğraşamam derdiyle diyorsanız ödemeye devam 250 yi.Bakın nafaka güncellenmesi için yeni dava açmasın eşiniz.
----istemediğimi nerden biliyorsunuz?bu tür yorum yapmak bilip bilmedne konuşmak yakışmıyor.burası daha öncede yazdıgım gibi bilgi edinme sitesi ama sizden bilgi isteyen yok..hem çocugmu alamıyorum hemde nafakayı azaltamıyorum hemde çocuguma bakılmıyor.ama bunu adalete ispat edemedim.Bir baba oalcak bunu çok iyi düşünüyorum yorum yapmanıza gerek yok.
Ödediğim nafaka adalete göre çocugum için ama bana göre anası için çükü kendine harcıyor.İstemediğimi nerden biliyorsunuz?Bu tür yorum yapmak bilip bilmeden konuşmak yakışmıyor.Burası daha öncede yazdıgım gibi bilgi edinme sitesi ama sizden bilgi isteyen yok..Hem çocugumu alamıyorum hemde nafakayı azaltamıyorum hemde çocuguma bakılmıyor,ama bunu adalete ispat edemedim.Bir baba olarak bunu çok iyi düşünüyorum yorum yapmanıza gerek yok.
Yorum istemiyorsanız neden buradasınız?
sevgili hepsorun.. amac üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi anlayamadım.. fiilen çocuğunuza bakılmadığını ispatlamak zorundasınız. bu da zor olmasa gerek.. giyimi kuşamı eğitimi yemesi içmesi her şeyinden belli eder çocuk. ha olmadımı, izin al çocuğun için, takip et, zamanını ver, belgele.. burdaki herkes senin sorununu kendi sorunu belleyip yardımcı olmaya çalışıyor. tek farkla senin baktığın yerden bakmayarak.. böylece farklı bakış açıları ve yasal yollardan sana yardımcı olmaya çalışan insanları kıracak sözler etme.. kimsenin bir mecburiyeti yokken neden burda olduklarını bir düşün istersen.. kırgın, kızgın, hatta öfkeli olabilirsin.. ama bir daha bir düşün olurmu.. geçmişler olsun..
Sn dardayım sadece arkadaşlar benim kişiliğim hakkında yorum yaptıgı için sinirlendim.onlar kişiliğim için değil burda sorunumu halletmek için yorum yapacaksa yapsınlar.kimse benim kişiliğimi eleştiremez böyle bir hakka sahipd eğiller.ben o davayıda açtım ama o parayı o kadının yediğini ispat edemedim.çünkü bu cocuk 2 yaşında 250ytl harcayacak kadar büyükd eğil.ben biliyorumki o parayı kendine harcıyor.Bunu adelette ispat edemedim.edemiyorum sebebi mi?çünkü adalet her zaman oldugu gibi benim davamdada kadından yana idi.bu forumu iyice incelersek.hep erkeklerin şu boşanmalarda haklı da haksızda olsa her zaman suçlu olup iddalarını ispatlayamamışlardır.bunu herkes biliyor bu türkiyenin bir gerçeği.iyi niyetle alınmış bir medeni yasa kanunu ama %98 kötü niyetle kullanılan bir yasa.
Abuk gelecek belki ama birde şu açıdan bakalım soruna... Eski eşiniz o paranın bir kısmını kendisine harcıyor diyelim.. Giyimine kuşamına yemesine içmesine sağlığına harcasın.. Sayınki bunları yapamadı ruh sağlığı veya bedensel sağlığı bozuldu o zaman sizin çocuğunuzaa umduğunuz gibi bakamayacaktır değilmi.. Eski eşinizin harcadığı paralar neşe mutluluk ilgi özen sevgi olarak çocuğunuza dönmekte.. Birde bu açıdan bakınız... Sevgiler...
Hiçte bile neşe mutluluk yaşamasın versin çocuguma ben bakarım.hem para ödeyeyim hemde çocugu her seferinde normal şartlarda degilde anormal şartlarda göreyim(icra yoluyla)(onun masrafı ayrı).yapmayın allah aşkına o kadın mutlu olacak ben hastalık sahibi versin çocuğumu ben en ii şekilde yaşatıp mutlu ederim.ve çocuğumun hiçte mutlu yaşadıgı sanmıyorum.bakımsız bir çocuk ne kadar mutlu olaiblir ki?