Re: MSN' de soyunmak ve cinsel içerikli sohbet
Bayanın yapmasının suc olacağını anladım...
Ama işin içinde sadece msn yazışmaları yokki, erkeğin cinsel bölgesinin ekran görüntüsüde var. Ve bi de videosu var. Yani bi devlet memuru için , msn deki çıplak görüntü ,YÜZ KIZARTICI suc kapsamına girmiyor mu? Çünkü bu bayan, hem memurun yüz resmini hem de çıplak resmini çekmiş...Kısaca memurun soyunduğu belli yani.
son sorumu cevaplayabilecek yok mu?? yinede sağolun...
birdahaki soyunmaznıda yüzünüzü göstermemenizi tavsiye ederım
Re: Msn de soyunmak ve cinsel içerikli sohbet
kardeş sende oranı buranı gösterip gelip konu acıyorsun olmazki.
Alıntı:
Serkayh rumuzlu üyeden alıntı
kardeş sende oranı buranı gösterip gelip konu acıyorsun olmazki.
Hiççç vallahiii tövbe tövbe hastalık oldu insanlarda sanki msn yatak odası :) Bu internet gerçekten bunun içinmi icat oldu???:p
Alıntı:
banu79 rumuzlu üyeden alıntı
Hiççç vallahiii tövbe tövbe hastalık oldu insanlarda sanki msn yatak odası :) Bu internet gerçekten bunun içinmi icat oldu???:p
:) Tabiki bunun için icat olmadı ama araştırmalara göre biz dünya genelinde en fazla MSN üyesi olan milletlerden biri olduğumuzdan (Bilişim toplumuyuz ya herhalde o bakımdan :) ), daha çok bu amaçla kullanıyor olmamız gayet normal! İşte bu zaaftan yararlananlar da işi ticarete dökmüş durumda. Ucu, bucağı yok ki. Ne kontörler, ne paralar ödeyenler var. Yıllarca bastırılmış duyguların artık kolaylıkla ifade edilebildiği sanal bir ortam olduğundan bazılarımız için etkili bir tatmin aracı olmaktan pek de öteye gidememekte maalesef! ;)
slm kadin senin calistigin yeri nerden biliyor ? sen mi soyledin? kadin seni tehdit ediyor bu olayda senin sucun yoktur kadininda yoktur ancak kadin seni tehdit ediyor ve bu suctur.kadin vidyoyu kurumuna gonderirse memurluktan atilmassin bu ozel hayata girer sonra vidyodaki kisinin sen oldugunu ne mudurun nede orda ki calisan personel ispatlayabilir,vidyodaki adam ben degilim dedinmi bisey olmaz.sonuc kadini mahkemeye ver memurluktan atilmassin cunku yaptigin suc dehgildir eger cok korkuyorsanda verme mahkemeye kadin bisey yapamaz
önerilerim:
1- şantajcı kadına "ben memurum, hükümet bana ne kadar verirse, ben de sana o kadar veririm" dersiniz. kadın zaten peşinizi bırakır.
2- "telekom'daki tanıdık memur arkadaşlar vasıtasıyla mac adresini tespit ettim, şantaj ve tehditten sana dava açacağım" deyip "altta kalanın canı çıksın" türü yaklaşım sergileyebilirsiniz.
3- ali kırca örneği verebilirsiniz. (biliyorsunuz ali kırca'nın da görüntüleri nette yayınlanmış, ancak kimse ali kırca'nın ahlakiliğini sorgulamamış, bunun yerine performansı konusunda fikirler ortaya atmıştı.)
4- memur olmadığınızı, yalan söylediğinizi iddia edebilirsiniz. (artık ne derece kıvırmak mümkün bilemiyorum)
5- kesinlikle şantaja boyun eğmemelisiniz. bugün 1 isteyen, yarın 5 ister. yarın istemese dahi kafanızda her zaman bir "acaba" olacaktır. bence ilk olarak ikinci yazdığımı söyleyin.
bir dahaki sefere daha dikkatli olun. mesela dulum ve kendi işimde çalışıyorum deyin.
Karşıdaki bayan diye tabir ettiğiniz kişi vidyo görüntülerini kaydedecek kadar bilgisayarla içli dışlı olduğuna göre büyük ihtimalle bayan bile değildir. 15 yaşında zıpır bi çocuk olması kuvvetle muhtemel.
Arkadaş bu siteye 20 soru cevaplayıp bu saçmalıkları görmek için mi üye olduk? Be kardeşim ben de memurum. Bari memur olduğunu yazma. Millet memurların sapık olduğuna inanacak. La havle ve la kuvvete......