Ben youtubea bu tür videoları koyduklarını sanmıyorum ben de aradım bulamadım.
Printable View
Ben youtubea bu tür videoları koyduklarını sanmıyorum ben de aradım bulamadım.
You tube değil de başka sitelere verebilir.
Başka bi sitedede tanıdığın birinin gormesi ihtimali çok düşük bence.
Konu hakkında birçok ileti sitemizde mevcuttur. Cinsel taciz söz konusu değilse, her iki kişinin de rızası ile eylem gerçekleşmişse, verilerin kaydedilmesi suç oluşturmaktadır. Özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan dolayı kaydeden kişi cezalandırılır, kaydedilen kişi değil.
Ayrıca hayatın doğal akışı göz önüne alındığında bir erkeğin webcam görüntüsü ilgi odağı olmayacaktır.
Karşıdaki bu işi yapan kişi için hem cezai hem hukuki sorumlulğu var. Kişiyi biliyorsanız asıl siz rezil edebilirsiniz.Acil olarak yazışmalarıda ekleyerek dava dava açmanızı öneririm.
selam degerli hukukçular:Lütfen soruma cevap verebilirmisiniz????????
Bir arkadasımın bana sordugu soruya gore.cocuk üniversite ogrencisi ve 22 yasında msnde bır kızdan gelen mesaj uzerıne kızla msnde konusmaya baslayım iliskiyi ilerlketiyorlkar ve webcamda soyunma ıslemı karsılıklı olarak gerceklesıyor.erkegın genetıal bolgelsı tam acık degıl ama gorunuyor cunku ustunde kıyafetlerı var kızında her yerı gforunuyor bu ıslem 10-15 snye suruyor ve cocuk pısman olup camı kapatıyor...hesabını sılıyor ve ılıskıyı kesıyor.cocugun Türkiyede ikamet ettıgı ve kızında norweçte ikamet ettıgı soylendı.kız olay gerceklestıgı zaman 14 yasında cocuk ıse 19 yasındaymıs.olay uzerınden uc sene gectı ve sıkayetcı olunmadı cunku kendı rızaları ıle yapmıslar ayrıca olay sırasında kız erkege soyunmazzsan senı polise veririm cumlesini kullanmıstır fakat gulumseyerek...olay kısaca boyle sormamııstedıklerı sorular ıse:
bu sucun yuz kızartıcı bır sucmu oldugu?
basıt cınsel istismaramı gırdıgı?
kız davacı olmak ısterse davayı nasıl nerede acmalı?
bu sucun ceza aralıgı kac yıldır?
dava zaman asımı suresı kac yıldır?
cocugun egitimini etkiler mi???
Lütrfen en kısa surede cevap yazarsanız sevınırım cunku benden cevap beklenıyor...
bm silah denetçisi bu konudan dolayı yargılanıor,18 yaşından küçük bir kızın karşısında webcamde masturbasyon yaptığı için,ama avrupada türkiyede hukuk ne diyor hukukçuların yorumlarına bakmak gerekir..
Cinsel içerikli görüntüleri alınan adam siz oluyorsunuz büyük ihtimal.:)
bu durumda memurluğunuz sona ermeyebilir ama eşiniz çoluk çocuğunuz ve yakınlarınızın bu cinsel içerikli görüntüleri bir gördüklerini düşünün.
Sayın Cenker, konuşabilirsek sizinle bilgi paylaşımında bulunabiliriz. Ben de ayni konuda mağduriyet yaşadım ve hukuki mücadeleye devam ediyorum. Saygılar.