yani takdir hakime kalıyor..teşekkürler .evet biraz karışık yazıyorum çünkü kafam karışık ama siz anlıyorsunuz...::))
Printable View
yani takdir hakime kalıyor..teşekkürler .evet biraz karışık yazıyorum çünkü kafam karışık ama siz anlıyorsunuz...::))
Selamlar;
Eşim ile yaklaşık 1 yıl yakın zamandır sorunlar yaşıyorum bir dönem sorunları görzmelikten gelip bişeylerin düzelebilceği gibi yanlış bir fikre varıp kendimi kandırdım ve dahada çok mutsuzluğa yol açtı.
Kısaca size yaşadığım sorunlarımdan bahsedip boşanmak isteğim konusunda bilginizle aydınlantmanızı rica edeceğim.
Eşimle oturup sohbet edemiyorum, içimde sevgim kalmadı, yeri geliyor bütün eşyalarımı didik didik ediyor. Bazı eski ve samimi arkadaşlarımla görüşmem sorun oluyor. Aileme karşı dışarıdan iyide görünse aslında içten çokda iyi değil bir tartışma sonrasında aile fertlerime telefon ile beni kastederek küfürlerde bulundu. En son ayrılma konusunda konuşurken adi, serefsiz vb gibi kelimeler sarf etti. Kendisinin sinirsel bozukluklarıda mevcut ve sakinleştirici ilaçlar kullanıyor kendisinin simetri temizlik vb gibi şeylerde aşırı dikkati var sakinleştiricileri DR kontrolünde almaya başladı. tabi iş yoğunluğu ve butür problemlerde insanları ister istemez hayatlarında çok daha zor bir noktaya getiriyor. Eşim benden ayrılmak istemediğini söylüyor bende butür ruhsal bozukluğun olduğu bir ortamda bulunmak istemiyorum. Konu hakkında deri bilgilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sorum kısacası boşanmak için bu saydığım sebepleri gösterebilirmiyim birde karşı taraf ayrılmak istemediği durumunda bu durumda nelerler karşılaşıp nasıl geçebilirim.
Teşekkürler.