suçsuzsanız adalete güvenin o zaman ceza almazsınız.
Printable View
suçsuzsanız adalete güvenin o zaman ceza almazsınız.
O kadar çok yardımcı oldunuzki çok teşekkür ederim. Ne kadar müthiş bir site kurmuşsunuz ve altyapısı mükemmel. Çok yardımcı oluyosunuz sağolun tek cümle "hemen bir avukat tutun" ben bilmiyordum sanki üyeliğimi silin lütfen daha fazla burda kalmak istemiyorum.
Sizi zorlayan yok siteye girmeniz veya sitede durmanız için.
Ancak bozulsanız da hatırlatmak isterim,eğer açılan davada suçsuzluğunuzu ıspatlayamazsanız E tipi bir sitede sizi zorla tutacaklar.
Avukat dosyayı delilleri görmeden birşey yapamam diyor. Bu sitedekiler iki satır notunuz ile size ne söyleyebilir? İddia ve suçlamalar çok ciddi. Ağır ceza mahkemesinde yargılanacaksınız. Bu durum yeterince vahim değilmi? Avukat tutma imkanınız yok ise size bir avukat CMK kapsamında görevlendirilecektir. Bu suç zaten zorunlu müdafi gerektiriyor. Sizi rahatlatacaksa avukatsız yargılanmayacaksınız.
Bari acilen avukat talebinde bulunun ve savunmaya hazırlanın.
Deliller ifadeler nedir bunları ve tüm detayı ile dosyayı görmeden kim size rahat olun diyebilir? Savcılık bir iddianame hazırladı ve bu iddianame kabul edildiğine göre dosya kapsamında önemli belge , ifade ve kanıt olduğu bir gerçek. Bir dava hakkında karar verebilmek bu kadar kolay olsa keşke. Neden aylarca hatta yıllarca yargılama yapılıyor hiç düşündünüz mü?
Bir insanın kendine rağmen ona hiçbir yardım yapamazsınız.