Re: Cep telefonundan rahatsızlık
sayın esmerman
arkadaş zaten sizin tasvip edip etmediğini sormamış.
tutturmuşsunuz bir Ali keşanlı ıvır zıvır.. arkadaş eleştirilmek için yazmadı bunu. ben de problemimi buraya yazdığımda cevap yazan siz olmuştunuz ve aynı üslubu kullanmıştınız. biliyoruz ali keşanlı değil kimse... ancak kimse de sütten çıkmış akkaşık değil. ben olayımda savcıdan adı geçen bayanın görüştüğü diğer kişilerin mesaj kayıtlarının çıkarılmasını talep ettim. servisçisinden fabrika işçisine kadar 12 kişinin ismi çıktı. sonuç takipsizlik....
olaylara tarafsız gözle bakarsanız daha iyi olur.
yani bende tasvip etmiyorum yapılan hareketi ama biz de arkadasımla kurumda calışan arkadasın eşini aramak niyetiyle aramadık.sonuc olarak herhangi bir cezai yaptırım alır mıyız almaz mıyız sonuçta bir uyarı bile beni mesleğimde etkileyecek
birileri bişey desin bilgilendirsin lütfen
Alıntı:
ardahb rumuzlu üyeden alıntı
yani bende tasvip etmiyorum yapılan hareketi ama biz de arkadasımla kurumda calışan arkadasın eşini aramak niyetiyle aramadık.sonuc olarak herhangi bir cezai yaptırım alır mıyız almaz mıyız sonuçta bir uyarı bile beni mesleğimde etkileyecek
Merak etmeyin mesleğinizi etkileyecek bir durum yok,okadarda endişelenmeyin.
para cezası bile alsak dosyamıza girer ondan endişeleniyorum
arkadaslarım benim olayımı uzman gözüyle değerlendirecek yok mu ???ne olur ne biter bunlara daha cevap alamadım...
Alıntı:
ardahb rumuzlu üyeden alıntı
birileri bişey desin bilgilendirsin lütfen
Durum soruşturma aşamasında mı? Tebligat geldi mi? İfade verdiniz mi? Somut olayda yalnızca kendi şüpheniz mi var?
Daha da önemlisi,
Avukatınıza danıştınız mı?
Alıntı:
Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Durum soruşturma aşamasında mı? Tebligat geldi mi? İfade verdiniz mi? Somut olayda yalnızca kendi şüpheniz mi var?
Daha da önemlisi,
Avukatınıza danıştınız mı?
daha hiç birsey gelmedi sadece numaram tespit edildiğini duydum savcıya şikayet dilekçesi verilşmiş sanırım bayramdan sonra tebliğat gelecek...
bir avukatım yok tutmalımıyım
Savcılığa davet edilmeden önce panik yapmayın. Daha sonra da yapmayın, fakat şu anda lüzumu yok.
Alıntı:
Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa davet edilmeden önce panik yapmayın. Daha sonra da yapmayın, fakat şu anda lüzumu yok.
meslek hayatımı etkileyebilecek bir dava mı yani ciddi mi bu durum?ilk defa böyle bir sey başıma geldi ister istemez panik yapıyorum ve tek öğrenemk istediğim dava acılırsa bir sey çıkar mı??