işin içinde bir fatura olmaması sebebiyle tüketici hakem heyetiyle işin yok.
savcılığa şikayette bulunacaksın.
işin içinde bir fatura olmaması sebebiyle tüketici hakem heyetiyle işin yok.
savcılığa şikayette bulunacaksın.
Bende 24.09.2008 tarihinde Markomdan internet üzerinden alışveriş yaptım.Pek çok telefon görüşmesinden sonra ( -ki çoğunda muhatap bulamadım ) işlemin iptalini istedim. Yaklaşık 10 gündür iptal için bekliyordum. Kredi kartı ekstremde Markom değilde Penta Bilgisayar yazdığını görünce adı geçen şirketi az önce ( 16.10.2008 ) arayarak ürünlerin elime geçmediğini işlemi iptal ettirdiğimi ve benden tahsil edilen tutarın iadesini istediğimi söyledim. Finans bölümündeki bayanın bana söylediğini aynen sizlerle paylaşmak istiyorum." Bizimde bu şirketten çok miktarda alacağımız bulunmakta teminat mektupları ve hesapları hakkında işlem başlattık. Sanırım Markom iflas etti. Para iadeniz için kredi kartının ait olduğu bankaya bir dilekçe yazıp bankanın bize ulaşmasını ve paranızı talep etmelerini sağlayın." Şimdi bankanın alışveriş itiraz formunu doldurup faks çekiyorum. Gelişmeleri buraya yazacağım.Benzer durumdaki arkadaşlara en azından yol göstermek adına iyi olacaktır.
merhaba
Penta bilgisayar, bahsettiğiniz sitenin büyük olasılıkla tedarikçisidir,sitenin irsaliye yada faturası ile (site artık hangisini yolladıysa) ürünü size yollayabilir,ama penta sadece ticari ünvanı olan şahıs yada şirketlere mal tedarik eder bunun dışında nihai tüketicilerden gelen ödemeleri kabul etmez,eğer perakendesi varsa bunu sitesinden açıklar ve yapar ,slibinizde penta yazması bu yüzden çok ilginç.Siz ödemeyi pentaya yaptıysanız muhattabınız pentadır diğer site değil.
Kredi kartı ile ödeme yaptığınız için bankayı arayarak işlemi iptal edin,çünkü mal size ulaşmadığından teslim fişini imzalamadınız.mesela chargeback yapabilirsiniz.