Re: Gizlice yemeğine ilaç katmak
Alıntı:
cennetkokulum rumuzlu üyeden alıntı
çocukların yaşı birisi 11 diğeri 8 yaşında ayrıca ben konuyu öğreneli 8 ay kadar oldu.ilacın etkisi geçmesi,kendime gelmem de zaman aldı ve o çok sevdiğim çocuklarımdan ayrı kalma düşüncesi beni dava açma konusunda geciktirdi.ayrıca ben yalnız birisiyim bir erkek ne kadar yalnız başına çocuklara bakabilir ayrıcana benim mesaim biraz ağır ve uzun
Bu durumda evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle dava açabilirsiniz. Eşinizden maddi ve tazminat talebinde bulunabilirsiniz.. Ancak çocuklar annede kalacaktır ve çocuklarınız için iştirak nafakası ödemek durumunda kalacaksınız..
Hakim çocuklarla kişisel ilişki kurmanızı sağlayacak bir hüküm de verecektir. Bir avukata danışmalısınız..
Son olarak sadece çocuklar için bitmiş bir evliliğe katlanılmaz.. Bu kendinize karşı büyük bir haksızlıktır..
arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim.aslına bakarsanız evlilik hayatımda buna benzer olaylar var örneğin bıçakla bana salrıdması gibi.o olay olalı 6-7 sene oldu. rahmetli babam olmaz boşanma demişti.bu olayın sebebi de o gün oruç tutmuştum öğlen çarşıya çıktım akşam eve ezana beş dakika kala geldim evde yemek yokmuş ben de ne varsa yerim önemli değil dedim ama yine de söylenmesi durmak bilmedi bende elimle koluna bu bildiğiniz dürtme kesinlikle vurma değil dürttüm (söylenmeyecek kelimeleri söyleniyordu),benim bu hareketim sinirlendirmiş ki mutfak tezgahındaki bıçağı hızla eline alarak , ne olduğunu anlayamadım tam göğsüme kadar getirdi kaçacak yerimde yoktu arkam duvardı,öylece dona kaldım ama o gün bu gün o bıçak sanki iiçime saplandı ve hala orda duruyor. saplı duruyor.neyse başınızı ağrıttım.dava dilekçemde buna benzer 5 olay var dilekçeyi kendim yazdım sizin de yardımınızın faydası olur umarım iyi çalışmalar.
bana ilaç içirmesi ile ilgili doktor şahittir.zaten onun yanında ben orda öğrendim söyledi ayrıca söylediğine göre kardeşi ilaçları kargo ile göndermiş bu delillerin dava süresini kısaltmada faydası olur mu?param olmadığı için avukata da gidemiyorum bana yardımcı olurmusunuz?