1.icra dairesine gidip,verilen isim soysimle durumu araştırabilirsiniz.
Hangi borç nedeniyle böyle bir işlem yapıldığını,neden bir belge bırakılmadığını öğrenebilirsiniz.
Printable View
1.icra dairesine gidip,verilen isim soysimle durumu araştırabilirsiniz.
Hangi borç nedeniyle böyle bir işlem yapıldığını,neden bir belge bırakılmadığını öğrenebilirsiniz.
söylenen kendi ismim soy ismim yani memurun deil tşk kusura bakmayın urastırdıysam
1.icra dairesine gidip kendi isim soyadınızla ,hakkınızda bir işlem yapılıp yapılmadığını araştırabilirsiniz.
Burada gercekten O kişi icra memuru ise,hicte bu memurluğa yakışmıyacak,hareketlerde bulunmuş, Haciz yapacağın yerde bulunan insan cahil ola bilir,yaşlı ola bilir yaz eline bir kağıt parcasına şu icradan geliyoruz dosya numarası bu diye borcluda bilsin,at tutanağa imzayı hadi eyvalla diye git.bunlarda görev yaptıklarını sanıyorlar,hadi orda şimdi istihkak iddiasında bulunulmaya kalkılsa,nerden soracan.hangi icradan bütün icraları gez.10 günde bulamassın istihkak iddianda gider.
---------------------------------------------------------------------------
TC Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığından İcra Müdürlüklerine öneriler :
Borçlunun yokluğunda yapılan haciz işlemlerinde;
… esas sayılılarda, haciz mahallinde tebellüğe yetkili kimseler bulunmasına karşın haciz tutanağının bir örneğinin bulunan şahsa verilmediği belirlenmiştir.
* İcra ve İflâs Kanunu’nun 103. maddesi gereğince, sözü edilen durumlarda; haciz sırasında Tebligat Kanunu hükümlerine göre tebellüğe yetkili kimse bulunmadığı takdirde, borçlunun tetkik ve diyecekleri için 3 gün içinde icra dairesine davet olunacağının, tebellüğe yetkili kimse bulunduğu takdirde ise haciz tutanağının bir örneğinin bulunan şahsa verileceğinin unutulmaması,
NERDEEEEEEEE.
1.icra müdürlüğüne gidin."benim evime haciz gelmiş ama hangi dosyadan işlem yürütüldüğünü bilmiyorum ve benim ismimden uyapa bakıp hangi dosya olduğunu bulup bana yardımcı olur musunuz" deyiniz..
Bugun git yarın gel derlerse ısrarcı olunuz.Bakın bakalım borçlu kimmiş