Re: Üniversite Okurken Memur Olmak
merhaba ben bu yıl össyi kazandım ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim ve kaydımı dondurdum.aslında öğrenmek istediğim şey kpss sınavına da girdim ve atamam hangi şehre olursa olsun eylül ayında okulumun olduğu ile memurluk göreviyle beraber geçiş yapabilir miyim?teşekkürler
Cevap: Üniversite Okurken Memur Olmak
afflicted
Re: Üniversite Okurken Memur Olmak
arkadaşlar size okurken çalışmakla ilgili bir soru sormak istiyorum 97 yılında üniversiteyi kendi isteğimle bıraktım ve kaydımı sildirdim şimdi afla dönmek için dilekçe ila başvuruda bulındum.Kamuda sağlık bakanlığına bağlı bir hastanede laborant olarak çalışıyorum durumu işyerime bildirdim ama onlar bana bu okuyarak çalışma hakkını resmi olarak ispatlamamın gerektiğini söylediler. araştırdım ama bulamıyorum bu konuyla ilgili resmi bilgi yada mevzuatı bulmama yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum
29-10-2008 17:50:44
bende bir üniversite hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum. Aynı zamanda okuyorum. Ama genellikle nöbetlerimi ayarlamakta sorun çıkarıyorlar. Ben bunun eğitim hakkını sınırlama olduğunu düşünüyorum. Sonuçta mesai saatimi hafta sonları ve gece çalışarak tamamlaya bilirim. Fazla mesai yaptırmak istiyorlar vb. Birçok tanıdığım var öğretmenlik yapan vergi dairesinde çalışan ama okuyabilmişler. Gece çalışmak gibi bir şansları olmadığı halde mesaileri ayarlanmış. Hatta bir hastam fen bilgisi öğretmeni olduğu halde 45 yaşından sonra eczacılık bitirmiş. ki eczacılık 2. öğretimi de yok. Onlara nasıl ayarlanabiliyor anlamıyorum. Bu konuda birşey bulursan bana da gönderebilir misin?