Av. BAŞAK HANIM
size bende bir şey söylim eğer para kazanmak istyorsanız konuları iyi bilmeniz lazım cenazeyi sırtınıza alıp cemaat nereye giderse oraya götürürseniz buna avukatlık denilmez diploma kullanma sanatı denilir. iyi bir avukat en az hakim gibi karar verici olması lazı. 9 aydır sürünüyorum avukatım var ve haklıyım ? cevabınız nedir ?? eğer kazanırım uzatmam diyorsanız demekki hukuku biliyorsunuzdur. aynen doktor gibi adam eldiveni giyer ameliyat yapar siz ben fikir veririm işin gidişatını allah bilir pardon hakim derseniz hukukumuz böyle olur haksızsam bana ulaşın kendinizi gösterin ben açık fikirliyim... davamda avukatım varken hala kendim takip ediyorsam demekki konm üzerinde ben duruyorum durması gereken kişilere güvenmiyorum...
sizden de düşünecelerinizi söylemenizi isterim... kime söylerseniz evet avukat bulun aha bulduk ? neoldu ? paramızımı aldı hakkımızı mı aldı yoooo bişey almadı giriyor duruşmaya sanık avukatı gelmiştir seenin avukatın gelmiştir ne diyorsunuz .... mehil verdim yürüyün gdin 3 ay snra görüşürüz ...
3 ay sonra avukata para vermek lazım adam sürekli girçık yapıyor duruşmaya alan memnun veren memnun hele bir sorun cahile memnun mu ?
laptopu satan adam dolandırıcı adı üstünde paranızı alır iş yapmaz ...;)