aynı olaylar benimde başımdan geçti ama benim durumum daha farklı tabi inş. çözersiniz.
Printable View
aynı olaylar benimde başımdan geçti ama benim durumum daha farklı tabi inş. çözersiniz.
Öncalikle yazınızdada nek bir şekilde anlaşılıyorki bu ihtarlı iş fesidir . bu nedenle siz tazminak hakkını kaybetmiyorsunuz tazminat hakkınız devam etmektedir ihtar tazminat hakkı ile alakasızdır.
İhtarı alın aldıktan sonra haklarınızı isteyın vermezler ise sosyal güvenlik il kurumuna giderek bir şikayet dilekçesi yazın ve haklarınızı isteyın.
işten çıkmak istemiyorsanaz işe iyade davası açın ihtarı aldıktan sonra bir ay sure ile bu hakkınız var.
İhtar mı, ihbar mı sn.yalvaç?
İhtar sözleşme feshimidir? Uyarımıdır?
selma hanım işten çıkartılmadığınız için dava hakkınız yoktur,eğer haklılığınızı ispat etmek istiyorsanız bir avukattan yardım alınız savunmanızı avukat yazar noterden yollarsınız.
kimse yazmamış ben yazayım , bir çalışana ihtar verilebilmesi için öncelikle bir tutanak, sonrasında tutanağa konu olan kişinin savunması ve sonucunda ihtara gerek olup olmadığı konusu gündeme gelir, Yani kafamıza göre ihtar yazamayız.