doğru ve çok mantıklı bu adaletli paylaşım sorununu çözer .ama şikayetçi arkaşın ısınma sorununu nasıl halletmemiz lazım.ısınamıyorum çünkü diğerlerindeki fazla petek kapasiteyi düşürüyor diyor.o işin maliyet boyutu ama birde ısınma sorunu var.
Printable View
doğru ve çok mantıklı bu adaletli paylaşım sorununu çözer .ama şikayetçi arkaşın ısınma sorununu nasıl halletmemiz lazım.ısınamıyorum çünkü diğerlerindeki fazla petek kapasiteyi düşürüyor diyor.o işin maliyet boyutu ama birde ısınma sorunu var.
Son yapılan toplantıda fazla petek kullananlar sökmeyi kabul ettiklerini belirttiler, umarım sözlerinin arkasında dururlar çünkü bu sözlerine karşılık tüm malikler yine ek maliyetlerin altına girdiler. Çatıda tadilata başladık ve daha önce yapılmış olmasına rağmen çatı katında ek yalıtım yapılmasına karar verdik ve kömür alımını tekrar karara bağladık. Sanırım bu konudaki en etkili durum kömür alımının soğuklara rağmen durması oldu.
Ancak kömür alımıyla beraber bu sözlerini ve imzalarını görmezden gelenler olursa sanırım ozaman fazla bir seçeneğimiz de kalmayacak çünkü elimizdeki tek yaptırımı da sözlerine güvenerek kullanım dışı bıraktık (yasal yollar dışında). Üstüne üstlük bir de ek maliyet altına girdik. Umarım herşey kanuna kitabına uygun olarak tamamlanır ve hiçbirşey olmamış gibi hayatımıza devam edebiliriz.
Gelişmeleri burada sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.