Re: Eski eşim beni dolandırmış
Şu an mali sıkıntıda olmanızı anlıyorum.
Ama ortağı göründüğünüz şirketlerin mevcut ve doğacak vergi borçları ile ilgili sorunlar ileride önlemez mali sıkıntılar doğurabilir.
Bu anlamda mutlaka bir avukat ve SMMM ile yüzyüze iletişim kurup aşama aşama ondan yardım alarak çözüm bulmanız sizin daha hayrınıza olacaktır.
Bunu yapamıyorsanız öncelikle şirketlerin adresinden yola çıkarak bağlı bulundukları vergi dairelerine bizzat gitmeniz buralarda çözüm aramanız ve çözüm bulmadığınız noktada forumda somut cevaplar aramanızı bir forumdaş olarak tavsiye ederim.
Vergi dairesine giderken nüfus cüzdanınızı tabiki götürmelisiniz çünkü vergi borçları vergi mahremiyetine girer Onun için sadece mükelleflere açıklarlar Ayrıca nüfus cüzdanınızı götürmenizin diğer bir yönüde tc kimlik nodan borçlarınızı sorgulayabilirler böylece vergi memuruna da yardımcı olmuş olursun
Sadece TC kimlik numaranızla vergi dairesi sicil bölümüne gider üzerinize kayıtlı tüm aktif veya kapalı şirketlerin durumlarını öğrenirsiniz. Ardından İstanbul ticaret odasından da tüm ortaklıklarınızın durumunu öğrenebilirsiniz. Bu tip şirketlerde her türlü pislik vardır. Mutlaka borcu da vardır.
S.M.M.M Selçuk Gülten