Kardeşim eğer mailini açarsan ayarlarından istediğin her şeyi cevaplarım.Şimdi burda söylersem çok belirgin olur anlatabildimmi...
Printable View
Kardeşim eğer mailini açarsan ayarlarından istediğin her şeyi cevaplarım.Şimdi burda söylersem çok belirgin olur anlatabildimmi...
sende kendine iyi bak..
arkadaşlar aynı yolla tsk dan ayrılmış bir avukatım.ilişiğinizin kesilmesi 1 yıldan itibaren işlemler başlar ve yaklaşık 14-15.aylarda sonuçlanır.
bu sürec içerisinde hala işlemleriniz bitmemiş ve siz teslim olursanız ilişiğiniz kesilene dek ask. cezaevinde kalırsınız.
son olarak 2002 yılı hazırlama mezunu bir arkadaşa yaklaşık maliyet bu gün itibariyle ortalama 35-40 milyar civarında olur.
ama bu düşürülebiliyor.(%45-50 oranında.)
Yönetimin Notu: Sayın Av.Savaş Baytok lütfen hukuki.net kurallarını gözden geçiriniz.
benimde terhis belgem geldi ilişiğimin kesildiğine dair. gidip teslim olmak istiyorum.ama hemen yatmak istemiyorum ayrıca cezamıda memleketimde çekmek istiyorum açık ceza evinde.böyle bir seceneğim varmı.şimdi teslim oldugumda beni kesin serbest bırakırlarmı. lütfen yardımcı olun..
ilşiğin kesilmişse ikamet ettiğin yere yakın bir askerlik subesine teslim ol .onlar zaten en yakın sivil ceza evine gönderirler.N e yazıkkı girdinmi çıkışı yok cezan bitene kadar