Bunu yapan emlakçıyı Kınıyorum
Hemen bu emlakçı arkadaşı bağlı olduğu odaya, sanayi ticaret müdürlüğüne ve maliyeye şikayet edin
Yapılan mesleki anlamda biz emlakçılara saygısızlıktır.
Re: Emlakçıya her yıl kira bedeli veriyorum
İnsanoğlu düşünmeden edemiyor.Acaba emlakçınız ev sahibinizmi aslında veya onun danışıklı dövüşlü olduğu bir akrabasımı yada bir dostumu?
Ben bu sitenin en büyük yararının sorulara cevap almaktan çok günlük hayatımızda neler olabileceğini nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğreten yararlı bir site olarak düşünüyorum.En azında hukuksal anlamda.
Saygılarımla
hırsız,uğursuz,katiller emkaçı olursa her şey olur tabii.
Ev sahibi oğlum almanyadan geldi çık diye kapıya dayanınca internette kiralık ilanlara bakarken bir kiralık ev ilanı görüp telefonu aradım.
CİHANGİR CESUR
KURTULUŞ CAD.TEPEÜSTÜ PASAJI 67/9 KURTULUŞ ŞİŞLİ İSTANBUL
adlı adam Dayıvari ses tonu ile gelin görüşelim dedi bende oraya malum trafik sorunu var ya, biraz geç gittim .Kapıda adamın biri vardı oda emlakçıyı bekliyormuş.Orda ufak bir muhabbet geçti aramızda adam emlakçının Dolandırıcı ve katil olduğunu bu suçlardan 7-8 sene yattığını ve adamın hapisten rahşan affı ile çıkıp millete bela olmaya emlakçılıkla devam ettiğini söyledi.Ben arada bankaya gidip ödeme yapayım diye ayrıldım.Geri döndüğümde emlakçı denilen faul adamı gördüm aramızda kısa geçen görüşmeden adamdan cidden korktum .Adam emlakçıdan çok pisikopatik mafya üyesi rolünde gibiydi.
Bir başka emlakçıda adamın cinayetten yattığını doğruladı. O ara kurtuluş civarındaki emlakçıların %80 i mafya üyesi gibi yada sahtekar havasındaydı nedense.Bu arada kurtuluşun Tarlabaşındanda çok farklı olmadığınıda kapkaçı,travestisi,piliği ile gördüm.
Bu tip sabıkalı tiplerin emlakçılık yapması ne derece doğru?