Re: İnternet Bankacılığı ve Dolandırıcılık
merhaba bu olay bnmde başıma geldi fakat benim kartım çalınarak olay meydana geldi. ben antalyadayken kartım çalınmış ve para atılıp çekilmiş antalya 2.ağır ceza mahkemesinde adıma açılmış kamu davası var sonucun ne olacağı hakkında bir bilgim yok ama çok korkuyorum yapmadığım bişey yüzünden ceza alırmıyırım acaba?
Aynısı başıma geldi, lütfen mesaj at haberleşelim, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Geçmiş olsun
Forumu dikkatlice okursanız ne yapmanız gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sitemizde herhangi bir konu hakkındaki tartışma kısa mesaj veya e-posta yolu ile değil, herkesin görebilmesi ve öğrenebilmesi amacı ile açık forumlarda yapılır.
Saygılar.
İnternet bankacılığı dolandırıcılığı ile ilgili olarak 2006 yılında yaşadığım banka ile dava sürecinde bilirkişilerin tamamı lehime karar verdiler.(Banka mağdurun mağduriyetini gidermelidir,belirtilen tutarı faiz ve masrafları ile beraber davacıya ödemelidir.)Şimdi bu karara mahkemenin verceği kararı bekliyorum.
Sonucu ve eğer giderse yargıtay sonucunu buradan tekrar paylaşacam.
Cevap: İnternet Bankacılığı ve Dolandırıcılık
Yerel mahkeme lehime karar verdi.Banka dosyayı Yargıtay'a temyize götürdü.Sonucu bekliyorum.