Ben de Sayın ömi'ye özründen; Sayın Fatih Bey'e de hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.
Printable View
Ben de Sayın ömi'ye özründen; Sayın Fatih Bey'e de hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.
Eveettt, başlığı değiştirdik özür üzerine, ya diğer iletiler? onları da yok edelim mi ??
Sayın Ömi,
Kendi adima özrünüzü kabul ediyor ve tesekkür ediyorum. Ben bastan beri kastinizin oldugunu düsünmemistim, zaten bu nedenle de sorunuza cevap vermistim. Benim yadirgadigim Avrupa'da yasayan birinden böyle bir sey duymakti,ülkemizde ya da en azindan benim yasadigim çevrede bu tip cinsiyet ayrimi yapiliyor maalesef, yargisiz infaz demeyelim de önyargimizin sebebi bu belki de. Sizin bu tip insanlardan olmadiginiza sevindim. Türkiye'de yasayan ve çalisan bayanlar olarak bizleri anlayacaginizi umuyorum.
Gercekden cok Tesekür ediyorum hepinize anlayisinizdan dolayi,
derler ya ON KERE DÜSÜN BIR KERE KONUS bende gece gece düsünmeden böyle bir baslik atmisim cok da düsündüm ne yazayim diye fakat yinede yanlis yapmisim özellikle belirtmek istiyorum fazla bir arastirma yapamadim forum kurallarini falan okumustum , bellegimde kalan herhalde daha cok beylerin bu sitede agirlikli olmasiydi ondan bir yanlislik yaptigima inaniyorum baska türlü hic bir kasit yoktur TEKRAR DAN ÖZÜR DILERIM ; iletilerde size kalmis nasil uygun görürseniz öyle yapin.
Dilek hanim yorumunuz icin Tesekürler, gercekden böyle ayrimlar yapildigi icinde üzgünüm.
Annemi cok seven ve fedakärliklarini görerekden bayanlarimizin ne kadar kutsal olduklarini bende biliyorum kendi yasamimdan örnek verirsem, 1987 yilinda esimle aile baskisiyla evlendirildim ve 1997 yilina kadar sürdü O benle olmakdan mutluydu fakat ben Onunla mutlu degildim iyi bir insan ve hicbir yanlisini görmedim fakat benim icimdeki insan esim degildi normal sorumluluklarini yerine getiren bir aile Tablosuydu disardan bizi mutlu görüyorlardi ; ve bunun bilincindeydi esimde taki önceden beri, bu kadar israrci olmasinada sasiyordum cünkü ben istedigim gibi disarda hayatimi yasiyordum hic bir tepkide görmedim esim tarafindan .Biraz uzun oldu fakat evet suc bende bir türlü sevemedim ve esimi kötüde diyemem 7 senedir ayri yasiyoruz daha hala israrci benden bosanmak istemiyor ve giderlerini ben karsiliyorum kac senedir benim istedigim sadece ayrilmak ve sevdigim kisiyle hayatimi sürdürmek ve söylüyorum kendisinede yine ben arkadas gibi herzaman ihtiyacin oldugunda arkandayim sizce ben kötü birimiyim cok seymi istiyorum 850.000 marklik bir mekanin üstünde oturuyor ve ben cocuklarim oldugu icin onlarin kötü duruma düsmesini istemem istesem herseyi yaparim fakat vijdanim kaldirmaz burdan anlayin iste ne kadar iyi niyetli oldugumu ,baska insanlada görüyorum ayrilanlar masayi tersine ceviriyorlar ben hersey güzellikle hallolsun istiyorum cok dengesiz bir insan hicbirsey konusup anlasamiyorum anlamak istemiyor beni .Etrafima herzaman yardimci olan bir insanim ve iyilik pesinde kosarim benimde hakkim degilmi cok yogun calisan bir insan olarakdan benimde mutlu olmam, niye kendilerini düsünüyorlar karsilarindaki insani düsünmüyorlar hep fedakarlik yapan benmi olmaliyim siz bir bayansiniz düsünün ve yorum yapin ne yapayim.
icim o kadar doluki birde benim Avukatimin böyle zamanimi bosa harcamasi deliye döndüm istismara ugrayan hep niye benim.
sevgilerle kalin biraz uzun oldu fakat cok dertliyim.
Sayın ömi, hiç kimse kimsenin hayatına ipotek koymamalı. Eğer bir evlilik fiilen bitmiş ise bunu hukuken bitirmemeye çalışmanın hiçbir anlamı yok tabii ki. Bu arada gerçekten de avukatınızın ihmali olmuş; size uzun süre kaybettirmiş. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle tekrar dava açamayacağınıza göre, beklemeniz gereken 3 yıllık sürede eşinizle anlaşmalı boşanma yolunu zorlamaktan başka çare gözükmüyor. Bu arada avukatınız hakkında yapabilecekleriniz daha önce cevaplandığı için buna değinmiyorum.
Sayin Ömi,
Siz esinize karsi dürüst davranmis kendinizi oldugunuz gibi ifade etmissiniz. Bu durumda hersey esinizde dügümleniyor. Esinizin tutumlari karsisinda bir yorum yapmak istemiyorum, herkesin kendi tercihi.
Bundan sonra yapmaniz gereken ise Mine hanimin izah ettigi gibi geçimsizlik disinda bir bosanma sebebiniz yoksa 3 yilin dolmsini beklemek ya da esinizi anlsmali bosanmaya ikna etmek. Bol sans...
Sizlerden bir konudan daha yardim istiyorum benim bosanma davasi 2000 yilinda verildi ve dava Red oldu bu durumda 2000 yilinda cikan yeni kanuna göre bosaniyor oldugum esim nasil bir hak talep eder bütün mal varligim benim üstüme , esim bu yil Alman Vatandasligina gecti bundan nasil yararlanir bu konuda fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.