lütfen yardım edin acele.
Printable View
lütfen yardım edin acele.
içeri girip kendi hakkınızı almak istediğinizde ihkakı hak suçunu işlemiş olursunuz ayrıca konut dokunulmazlığı suçu...Kanunlar varken kolay yolu seçmek size getiriside olabileceği gibi hemen dükkana kavuşmak gibi , ya buranın shaibi çıkıp burda masanın çekmecesinde kıymetli evraklarım vardı onlarıda almış param vardı onları çalmış derse ne yapacaksınız.Hiç bir şey yapamazsınız başınıza geleni çekersiniz.hukuki olarak kim ise icra takibi yapıp tahliye davası açın davada da kimsenin uğamadığını atıl durduğunu söyleyin.
kira kontratında eskiden orada muhasebeci olduğunu söyleyen birinin imzası var. adama tel den ulaştım bir kere sonra onuda kaybettim. adamın kontratta sadece kefil bölümünde adı soyadı ve imzası var o kadar. kiracı bölümünde şirketin kaşesi var ama imza yok. kontrat noterden de yapılmamış normal şekilde bilgisayarda yapılıp eski mal sahibi ve kefil adını soyadını yazıp imzalamış. birde 3 sayfa kadar maddeler vs. var. bilindik maddeler. bu kontrat geçerlimi peki. ya eski mal sahibi diyorki sorumluluk benim diyor kır gir içeri diyor mesaj çekti bana. senin sorumluluğun olmaz diyor. ama tabii mahkeme olayı olsa oda ağız değiştirir. peki ben noter veya şahit getirip kırdıramazmıyım orayı. dicem bendte kontrat yok kimse vermedi. buranın kiracısı var demişti malsahibi gittim söylediği yerle konuştum biz buranın kiracısı değiliz bilmiyoruz dedi (aynen böyle oldu sahiplenmediler, patronları başka yerlerde imiş nerde olduğu belli değil, şirket ismi değişmiş)bende kilidi kırdım girdim dicem ve 2 şahit önünde bunu yapsam olmazmı. başka yol yokmu. mahkeme olayı kaç ay sürer ve bana kaça patlar. ben işsiz bir insanım ayrıca 8 m2 dükkan bırası sokak arasında değecekmi. bana yardımcı olun lütfen birkaç kişinin fikirlerini bekliyorum. Allah şimdiden razı olsun. amin
avukat amcalar, abiler ablalar yengeler kimse yokmu cevap yazacak. lütufen ayrıntılı bir cevap yazın. duacınız olayım. kafam karışık ve yarın halletmem gerek bu işleri
Dükkana izinsiz girmeniz karşı tarafın şikayeti halinde sizi suçlu duruma düşürür.
Yapılması gereken 29.08.2008 tarihinde verdiğim cevapta detaylı olarak açıkladığım yöntemlerden biriyle tahliye davası açmaktır.
fakat şirketler kapanmış görünüyor. ayrıca devlette el koymuş. tahliye davasının sonuçlanması yıllar bile alabilir. ben engelli biriyim beni çok zorlar. mesela dükkanı 2 şahit huzurunda açıp birşey olursa derim ben alalı 5 ay oldu kimse çıkmadı ortaya kiracıyım diye. sözleşmede ismi olan yere gittim biz oranın kiracısı değiliz dediler. mal sahibide mesaj çekti cep imde kayıtlı kır gir dedi. bende girdim derim. veyahut kira sözleşmesi bana verilmedi derim. çünkü hiçkimse ile imza atmadım sözleşmelere. sadee dükkanı aldım. veyahut ne demem lazım. çünkü benim kırıp girmekten başka şansım yok. ayrıca bir masa 2 sandalye var içeride ve tüm esnaf şahit ki f1 yıldır giren çıkan yok oraya. atıl durumda. SİZCE PROBLEM ÇIKARSA NASIL BİR GEÇERLİ SEBEP GÖSTERMEM LAZIM. LÜTFEN BUNADA YARDIM :)))) SEDAT ABİ KIZMA SENDE. :p