Mahkemede T.C. kimlik numaranızı mutlaka almışlardır. Yada UYAP'tan kimlik numaranız ve Mahkeme adı - Esas no ile sorgulayabilirsiniz sanıyorum.Sizi bulurlar merak etmeyin.
Printable View
Mahkemede T.C. kimlik numaranızı mutlaka almışlardır. Yada UYAP'tan kimlik numaranız ve Mahkeme adı - Esas no ile sorgulayabilirsiniz sanıyorum.Sizi bulurlar merak etmeyin.
arkadaşlar narkotike 60 gram uyuşturucu satarken operasyonla yakalananlar çok ceza alırmı?
arkdaşım ben esas nomu felan bilmiyorum,ben sadece izmir adliyesine çıktıgımı biliyorum,ben izmir adliyesine bi dilekçe yazsam,benım herhangi bi suçtan mahkemem oldugu zaman mahkeme kağıdımın diyarbakırdaki adresimize gelmesini,ve mahkemem olursa diyarbakır adliyesinde duruşmaya çıkmak istiyorum yazsam olurmu? ne olur yardım et
İzmir Bayraklı adliyesinde mahkemelere çıktım.
Yönetim:Lütfen tekrar yapmayınız,yazım kurallarına uyunuz!
izmir adliyesine bir dilekçeyde beyanda bulunman gerekiyor.hangi tarihte hangi suçtan ,hangi ceza mahkemesinde yargılandın ne kadar hapis ne kadar para cezası aldın bunların hepsini bilmen gerekiyor. blmiyorum diyorsan da araştırman gerekiyor suç bir değil biden fazla verilen adres yanlış bu iş senin düşündüğün kadar hafife alınacak bir iş değil geçen her gün aleyhine işler cezan kat kat ağırlaşır. kesilmiş bir hüküm varsa ya da para cezası varsa bunu en kısa zamanda ödemen gerekir hiçbişey yapamıyorsan bulunduğun ilçedeki emniyete git ve durumu anlat oradan da yardımcı olurlar.
ayrıca suç işlediğini para cezası aldığını da yazmışsın yanlış verdiğin adrese tebligat gitmiştir ve sende o adreste olmadığın için tebligat geri dönmüştür hakkında arama ,tutuklama kararı çıkmış olabilir.
tşkler ederim hepinize
Sayın zyno Ben Şimdi İzmir Bayraklı Adliyesine Bi Dilekçe Yazsam Dilekçemde Şunları Desem,
Benim İzmir Bayraklı Adliyesinde Herhangi Bir Mahkemem Olursa Mahkeme Kağıtlarımın Diyarbakırdaki Adresimize Gelmesini İstiyorum,Ve Mahkemem Olursa Diyarbakır Adliyesinde Duruşmaya Çıkmak İstiyorum Desem Olurmu?
Olmaz......
peki nasıl yapıyım?bana yol göster