-
Re: Kardeşler arası pay
Degerli avukatlar ve uyeler
Ilk bastan bana yardim amacli verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim ben ilk yazildigimda tam problemleri cozememistim fakat baba evinin bir bolumu kacak yapi oldugundan problem vardi ve kardesim ve esi bu problemi bildikleri icin izalei suya olmayacagindan emin idiler .Fakat avukatim onlara kira mahkemesi acti ve gonderdigi teblikatta oturma hakki olmayan oglu ve diger kisileri musaade etmedigimizi belirtti ve onlarla masaya oturmami tavsiye etti bana 5 yil geriye donuk kira talebinde buluna bilecegimizi soyledi ve kardesim bakti ki is zora gidecek kendisi satis teklifinde bulundu onun istedigi fiyata anlastik ve ALLAHIMA cok sukur baba evime kavustum her yonden hak tecelli etti su anda evime giremiyorum ben yurt disindayim belirtmis idim yengemle anlasmam var bu yaz cikacak fakat ablam oglu ve arkadaslarini birakmis ama bunlari basit islemlerle cikara biliriz zanimca
Bunlari size bildirmek icin yazdim selamlar
-
Re: Kardeşler arası pay
izaley-i şuyu davası açınız elinizde, vefat edenin size hisselerini devrettiğine dair; sözleşme antlaşma imza ve bu imzanın ona ait olduğunu ispatlayıcı resmi evraklar var ise dava açınız