Re: Ev sahibi ile ilgili anlaşmazlığımız
[QUOTE=esmerman;203889]
Alıntı:
emred07 rumuzlu üyeden alıntı
Gelen kişinin bilirkişi diye kimliği olmaz,Ev sahibi öyle elinle tuttuğu kişiyi bilirkişi diye getiremez.ve böylebirşeydede evinize kimseyi almaya bilirsiniz,yanlız yazılarımda belirtiğim gibi akan,kokan yer olur onu göstermek ufak tamirleri yapmak icin göstermek üzere ustada getire bilir.bunuda ayırt ede bilirsiniz sanırım.hergünde birini evinize usta diye getirmeside abes olur tabi.
Tabiki etraflıca tadilata girişmesi durumunda fen işlerinden,izin alması gerekir.
Çıkartmak için biri akıl veriyor heralde önceden böyle bir şey söz konusu değildi zaten.Bu tamirat için çıkarırım dediği için bu gelecek kişiyi merak ettim.Zaten ben çam için biraz alçı aldım onunla kapatacam.Su sızıntısınıda su kes diye bir madde ile halledecem.Onun dışında hiç bir tadilat gereği yok.Fen işlerinden adam getirmediği sürecede kimseyi almamam daha doğru olacak.
[QUOTE=esmerman;203893]
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Antalyada moda galba,hep evsahipleri nedense tadilatla tamirata girişiyor,kiracı cıkarmak icin.)))
Sanırım.Bu dönemde millet evinde seneler önce oturmuş kiracı varken boş ev ile kirasını mükayese edip o fiyata vermek için kiracı değiştirmeye çalışıyor.Ama bizim ev boş ev ile aynı fiyattan gidiyor o ayrı mesele.Bunun tek derdi sanırım çok fazla oturtmamak.
[QUOTE=emred07;203912]
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Sanırım.Bu dönemde millet evinde seneler önce oturmuş kiracı varken boş ev ile kirasını mükayese edip o fiyata vermek için kiracı değiştirmeye çalışıyor.Ama bizim ev boş ev ile aynı fiyattan gidiyor o ayrı mesele.Bunun tek derdi sanırım çok fazla oturtmamak.
Allah kolaylık versin.
[QUOTE=esmerman;204252]
Alıntı:
emred07 rumuzlu üyeden alıntı
Allah kolaylık versin.
teşekkür ederim.Ayrıca yardımların içinde tekrar sağol.