Blog'unuz bir altalanadı (Subdomain) miydi?
Printable View
Blog'unuz bir altalanadı (Subdomain) miydi?
Blogumun anasayfası kapalı ama sub domainleri açık,www.sıte.com kapalı ama site.com yazarak girersem açık :S Yarın adliyeye gidiceğim bakalım sonuç ne çıkıcak..
Haddim değil ama aklımda şöyle birşey kalmış.
"Bu site Mahkeme kararıyla kapatılmıştır" yazan siteleri tekrar açmak için öyle zannediyorumki; idare mahkemesine yürütmeyi durdurulması için yasal başvuru yapılıyordu.
Ancak İdare mahkemesi nedir,nerededir, nasıl başvurulur veya başvurma hakkınızın doğması için gereken bazı şartlar varmıdır hiçbir fikrim yok.
Sn.Avukat arkadaşlarımızdan açıklayıcı bir bilgi sanırım yapılacaktır.
Onlarında işi zor,duruşmalara çık,duruşmaya saatlerce hazırlan, yaz çiz araştır,yüzlerce kanun,tüzük filan oku,yetmiyormuş gibi birde sürekli değişen kanun maddelerini öğren,emsal davaları yut ve birde gel buraya cevap yaz.
Bu ülkede yapılacak en zor işlerden biri olduğunu kesinlikle biliyorum.Çünkü İnsan ile uğraşmak Dünyanın en zor işidir.haa birde kolay değil pek çok arkadaşımız hayati tehlike altında bu duruşmalara çıkmakta.Hergün Allah korusun Gazetelerde neler okuyoruz.
Gerçekten Allah yardımcıları olsun.
Sonrada birisi çıkıyor ve diyor ki; bu avukatlarda dünyanın parasını istiyor.
Yok öyle yaş dava demişler.
Neyse gece gece içimden geldi yazdım.
Tüm sıkıntıya düşen masum ve günahsız kişiler için Allah'tan yardım dilerim.
Saygılarımla
Kapatılan web sayfalarının hangi mahkeme kararınca kapatıldığı yazar. Bu konuda daha önce sadece "bu site engellenmiştir" şeklindeki yazı çabalarımız neticesinde kararı veren mahkeme ve dosya no şeklinde açıklayıcı şekilde artık erişime engellenen sitelerde yazmaktadır.
Yapılacak iş, kapama kararını veren mahkemeye itiraz dilekçesi yazmaktan ibarettir. Tabi bu durumlarda avukatınızdan yardım almanız en profesyonel ve en bilimsel yoldur. Ancak yine de avukat marifetiyle bu itirazını yapamıyorsanız, karara karşı itirazlarınızı açıklayıcı bir şekilde yazdığınız dilekçe de dikkate alınacaktır...
Yardımlarınızı için çok teşekkürler.Sn: Admin blogun anasayfasasında sadece '' Bu site mahkeme kararıyla kapatılmıştır'' yazısından başka herhangi bir açıklayıcı öğe bulunmamaktadır.Kim neden hangi sebepten kapadı hala belirsiz 1haftadır uğraşıyorum ama hala bir sonuç elde etmiş değilim.Dün şişli sulh ceza mahkemesine gittim ama ordanda bir yanıt alamadım pazartesi bir daha gidiceğim bilmiyorum sonuç ne olucak,burda amacım blogumu kim hangi sebepten neden kapattı onu öğrenmem yeterli.