Cevap: Boşanılan aynı eşle evlenmek
lütfen bana birisi yardımcı olsun dokuz ay önce eşimden anlaşmalı bi şekilde boşandık 3 yaşındaki oğlumun velayeti babada ama ayrı kaldığımız için oğlumla onun sağlığı ve gelişimi için tekrardan evlenmek istiyoruz ama bi duyum aldık yanlışsa düzeltin lütfen eski eşler tekrardan evlenmeleri için maddş tazmınat vermeleri lazımmış adliyeye (aile mahkemesine )bu doğrumudur eğer doğruysa yapçak bişey yok vericez artık napalım şimdiden teşekkürler...[
Cevap: Boşanılan aynı eşle evlenmek
Alıntı:
bab rumuzlu üyeden alıntı
lütfen bana birisi yardımcı olsun dokuz ay önce eşimden anlaşmalı bi şekilde boşandık 3 yaşındaki oğlumun velayeti babada ama ayrı kaldığımız için oğlumla onun sağlığı ve gelişimi için tekrardan evlenmek istiyoruz ama bi duyum aldık yanlışsa düzeltin lütfen eski eşler tekrardan evlenmeleri için maddş tazmınat vermeleri lazımmış adliyeye (aile mahkemesine )bu doğrumudur eğer doğruysa yapçak bişey yok vericez artık napalım şimdiden teşekkürler...[
Sorunuzun konu başlığına gülümseme işareti koymuşsunuz. Bunu ciddi olarak sorup sormadığınıza emin olamadım ama sorunuza cevap vereyim.
Anlaşmalı boşandığınız eşinizle yeniden evlenebilirsiniz. Aile mahkemesine tazminat ödeme diye birşey hiçbir zaman olmadı kanunen. Bu duyumu size kim vermişse 1 NİSAN'da yeni geçti, şaka yaptı sanırım.
Eşinizle, çocuğunuzla mutluluklar.