Sayın Tayfun Eyilik
Banka beni icraya vermiş , zaten bende itirazımı yapmış durumdayım. İtirazımı yapmış olmama rağmen benden istedikleri 2milyar lirayı ödeyerek icra dosyasını kapatacağım.Kapatmamın sebebi haksız olduğum değildir bilakis konumda haklıyım ancak bunu ispat edemiyorum.Eğer bu borcu ödemeyip bankanın avukatları itirazıma iptal davası açar ve ben sonucunda kaybedersem; davanın bittiği tarihteki birikmiş masraf,faiz vs.leri ödememek için borcumu kapatıyorum.Kısacası davanın bittiği tarihte -herhalde bu yaklaşık 2 sene sürer- düşük faiz oranındanda hesaplamış olsalar herhalde ödeyeceğim rakam 2milyardan fazla olacaktır. Yani bir nevi kendimi korumuş oluyorum.Bu yüzdende borcum diye bana bildirilen rakamın tamamını kapatıp faiz oranına itiraz ederek karşı dava açarak hakkımı arayacağım.
Burada bankanın itibarını zedelemem gibi bir şeyde sözkonusu değil.Haklı olduğum bir konuda banka zaten şuan da benim itibarımı zedelemiş durumda.Bu da çok açık Merkez Bankası kayıtlarında gözüküyor.
Haziran 2004 tarihinde bankayla konuştuğumda bana anapara+birikmiş faizi(250milyon) ödeyin deselerdi.Her ikisinide öderdim.Bana anaparayı ödeyin(4.5milyar) bu iş bitsin diyen kendileridir.Onlar ne dediyse ben onu yaptım ama yinede mağdur olan ben oldum.